Pielea penisului

16-02-2009
Razzz
Nu este medic/terapeut
Razzz
Buna ziua!

Acum cateva zile am avut primele contacte sexuale cu o fata.Eram impreuna cu ea de mai mult timp(si pentru ea a fost prima data).La inceput nu s-a intamplat nimic, dar de ultima data, la ceva timp dupa ce am facut dus a inceput sa se desprinda usor foarte putina piele de pe partea sueprioara a penisului("capul").Nu imi creeaza niciun disconfort dar ma tem sa nu fie ceva mai serios.Precizez ca mereu am utilizat prezervativ si ca niciodata nu s-a rupt sau nu am avut vreo problema cu el(am verificat dupa fiecare contact);ultima data insa am schimbat prezervativul-am foloost durex pleasuremax tingling, pe ambalajul caruia scria ca poate provoca mancarimi sau reactii alergice la unele persoane.Sa fie vorba despre asta?Astept raspuns.va multumesc
2 comentarii
0
17-02-2009, ora 18:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa fie de la prezervativ, dar daca nu te supara nimic, nu trebuie decat data viitoare sa revii la vechiul tip de prezervativ [ cred ca te-a incantat cuvantul "pleasuremax"].E bine ca prezervativul sa fie din tipul hipoalergenic.Numai bine!
0
22-09-2009, ora 14:54
AncaD
Nu este medic/terapeut
AncaD
Buna ziua!Am si eu o problema: adeseori mi se intampla sa mi se usuce foarte tare pielea de pe fata si se cojeste. Desi folosesc mereu o crema hidratanta, aceasta nu ma ajuta deloc.Dupa o ora de la aplicare, pielea este la fel:(. Ce ma sfatuiti sa fac?...Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns