Pierdere parțială de gust

22-12-2020
LexieSa
Nu este medic/terapeut
LexieSa
Bună ziua, acum câteva zile am avut o interventie la molarul de minte(chiuretaj) datorita unei infecții pentru care am primit tratament cu antibiotice și antiinflamator oxacilina, ketonal, dar ceva nu părea tocmai ok simțeam în continuare un disconfort, sâmbăta seara am făcut temperatura 37.9, am sunat la 112 Sfatul medicului iar de acolo mi s-a spus ca trebuia sa iau Augumentin pentru ca Oxacilina nu este buna și cel mai probabil infecția creste.
Problema este că în decursul zilei de sâmbătă am simțit că mâncarea este fada și a început sa ma doară sinusul și sa ma usture pe nas.
Este posibil sa am o alergie la antibiotic?
Țin să menționez că simt mirosul mâncării și simt toate gusturile normale cât si puternice(acru, dulce, Sărat, amar) doar ca sunt destul de fade cele normale, asta ca să evitam confuzia timpurilor pe care le traim.
Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
0
22-12-2020, ora 16:40
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
prea comicat si prea riscant sa tratez asa ceba pe internet
doar medicul care a operat.. dupa ce reface o radiografie la radacina dintelui... sau face un CT la sinus si dinte... poate sa spuna cat de grav este si daca nu a patruns in sinus...si nu a provocat o Sinusita Odontogena
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: