pietre la rinichi

10-07-2007
flori1974
Nu este medic/terapeut
flori1974
Diagnosticul meu este Glomerulonefrita difuza acuta poststreptococica si calculi renali probleme pe care le am din 2005.A inceput cu dureri renale stare febrila, moleseala, stari de voma, umflaturi in zona ochilor, buzelor iar cand urmam un tratament medicamentos i-mi apareau niste edeme la nivelul mainilor si pe piept.Dupa o vizita la un medic specialist am urmat o medicatie recomandata si un regim alimentar hiposodat.Umflaturile si edemele nu-mi mai apar dar problema a ramas cu rinichii.Tin un regim alimentar, consum lichide dar durerile renale persista.Mi s-a spus ca am rinichii "uscati" si calculi renali la amandoi.
4 comentarii
0
10-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Nu asteptati sa fie nevoie de dializa !
Va intereseaza dizolvarea calculilor renali si imbunatatirea functiei renale si in general a starii de sanatate in tot organismul ?
Va pot da niste informatii folositoare.
-
0
11-07-2007, ora 00:00
flori1974
Nu este medic/terapeut
flori1974
In primul rand va multumesc pentru interesul acordat, nu ma asteptam atat de repede la un raspuns.
I-mi doresc din suflet sa-mi imbunatatesc starea sanatatii, sa scap de durerile care le am si sa-mi continui cursul vietii fara sa-mi fie frica ca daca fac prea mult efort o sa obosesc si sa pot merge la un servici linistita ca pot sa-mi fac treaba.Astept informatii de la d-voastra.

cu respect flori
0
08-01-2008, ora 00:00
silviuta
Nu este medic/terapeut
silviuta
la noi in oras este mare problema cu pietrele la rinichi cred ca 80%din populatia orasului au pietre la rinchi, acum vreau sa va intreb daca e adevarat ca odata ce rinichiul a format piatra asta inseamna ca va forma toata viata piatra ?si inca ceva ce ar trebui sa evitam sa mancam ca sa nu formam pietre la rinichi?
0
22-08-2011, ora 04:18
deeablue
Nu este medic/terapeut
deeablue
mie mi s a spus ca am pietre la rinichi si nu stiu ce ar trebui sa fac... mi s au dat calmante la modul no spa piafen si inca 2 dar in rest ce trebuie sa fac? nu stiu mai nimic despre tratament... de cat de mari sunt sau de culoarea lor... ce regim alimentar ar trebui sa am? va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi eliminate pietrele la rinichi
  • Schimbările climatice vor influența incidența cazurilor diagnosticate de pietre la rinichi
  •