pilozitate excesiva pe brate, burta si spate...

13-12-2005
dya
Nu este medic/terapeut
dya
am 15 ani si ma confrunt cu o pilozitate...pot spune excesiva pe brate si chiar pe burta si pe spate...prietenele mele nu au aceasta problema si ma simt stanjenita deoarece nu stiu ce sa fac. nu stiu daca este o idee buna sa folosesc creme din comert pt a indeparta parul de prisos. oricum as dori un tratament acasa nu foarte greu de urmat deoarece nu sunt sustinuta de parinti ( care spun ca e normal la aceasta varsta, dar acest lucru nu ma ajuta cu nimic ). va rog as avea nevoie de ajutor. daca totusi ar trebui sa apelez la un doctor, stau in Iasi. este aceasta o problema grava?.
4 comentarii
0
19-12-2005, ora 00:00
Dr.Anca Zbranca
Nu este medic/terapeut
Dr.Anca Zbranca
Pilozitatea in exces poate fi cauzata de o problema endocrina. Ovarele polichistice, afectiuni tiroidiene sau suprarenale, etc.trebuie sa va vada un dermatolog si un endocrinolog.

La Iasi aveti cabinetul RODERMA unde gasiti acesti specialisti si in plus exista si laser pentru epilare de lunga durata si definitive.
Va puteti programa la 218234 sau 0332801801

Cu consideratie, professor dr.Anca Zbranca
0
20-03-2009, ora 02:37
annaoanea
Nu este medic/terapeut
annaoanea
as dori sa intreb care sunt efectele in urma unui tratament corespunzator impotriva pilozitatii excesive ?parul de pe corp dispare complet sau se mai rareste?am pilozitate excesiva in special pe sani si abdomen.voi merge la un control medical dupa carevoi apela la epilare definitiva pt ca aceasta problema a devenit un cosmar.sper sa rezolv ceva.
0
23-03-2009, ora 12:47
jaqueline aneta
Nu este medic/terapeut
jaqueline aneta
buna ziua.am o problema care ma deranjeaza foarte tare...imi creste mult par pe barbie si nu stiu ce as putea face sa dispara.ma puteti ajuta ?
0
23-11-2009, ora 22:28
ruxandra0808
Nu este medic/terapeut
ruxandra0808
Ok, ma confrunt cu aceeasi problema. Intrebarea mea este: daca rezolv cauza, scade pilozitatea? E foarte important sa stiu. Urmeaza sa-mi fac o serie de analize a glandei tiroide. Sa spunem ca asta este cauza, ce se poate face astfel incat pilozitatea sa se reduca, fara a apela neaparat la epilare cu ceara sau definitiva cu laser.

Astept cu interes raspunsul dvs.

Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: