Pilula de a doua zi... nelamurire
am luat pilula de a doua zi la vreo 45 de minute dupa ce ni s-a rupt prezervativul.eu eram cu 3 zile inainte s imi vina ciclul si farmacista a zis ca nu este necesar sa iau dar am luat pentru a fi sigura. dupa 6 zile de cand am luat tot nu mi-a venit ciclu.de ce?sunt insarcinata?se poate? ajutooor va roooog
3 comentarii
Daca ai luat-o asa repede nu ai de ce sa iti faci griji. In blister erau 2 pilule. Una trebuia luata in primele 24 ore si cealalta la 48 de ore.
am luat una atunci si alta dupa 12 ore.exact cum scrie pe prospect...problema e ca nu mai imi vine ciclu si mi-e tare frica...am inteles ca test de sarcina e concludent sa fac la 3 saptamani...as vrea tare mult sa fiu 100% sigura ca nu sunt insarcinata mai repede...o sa inebunesc daca nu.
eu am facut totul ca la carte...sti cumva care e perioada max de intarziere a ciclului?avand in vedere ca am luat pastila cu 3 zile inainte de a-mi veni...
eu am facut totul ca la carte...sti cumva care e perioada max de intarziere a ciclului?avand in vedere ca am luat pastila cu 3 zile inainte de a-mi veni...
E normal ca aceasta pastila sa-ti deregleze ciclul!!! Nu esti insarcinata! K sa vezi k se poate si mai rau: eu eram insarcinata si tot imi venea ciclul:) Asa ca ciclul nu e cel mai concludent. Si eu am fost tare disperata, dar acum am un baietel de 2 luni care e incredibil de scump! Stai linistita. Chiar nu cred ca esti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 8Am luat escapelle si un antibiotic
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 0Prezervativul s-a rupt.
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 3Pilula de a doua zi
- 2Avort medicamentos?
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1Problema in timpul actului sexual!!!
- 1Este posibil să rămân însărcinată?
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 2Pastila de a doua zi
- 2Sanse sa iau ceva? mi s a rupt prezervativul dar am sesizat si l am schimbat !
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
- 1Sarcina?
- 0Pilula de a doua zi
- 1Posibila sarcina ?
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: