pilula uitata
buna...iau pilule de 3 ani aproape.am luat 18 pastile din 21.cea dea 19-a am uitato..am luato dupa 24 ore..dupa ce am luato pe a 18-a, la 6 ore am avut contact sexual.pot ramane insarcinata?mai clar...am luat duminica la 21:30...noaptea, spre luni am avut contact sexual..luni seara la 21:30 am uitat sa iau.am luato marti la 21:00 pe cea de luni...pot ramane insarcinata?raspuns urgent
1 comentarii
Chiar daca dv. nu simtiti ca ramaneti insarcinata pentru ca luati pilulele, conform statisticilor o femeie care ia asa ceva ramane insarcinata de minim 2 ori pe an, celula ou nu mai nideaza de uterul femeii si este expulzata in wc.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Nu mai folositi anticonceptionale. Au si efecte secundare si provoaca astfel de avorturi timpurii de care mama nu stie si care vor crea mari probleme in viata cuplului pe viitor.
Cu anticonceptionalele au ajuns sa se faca mai multe avorturi decat fac femeile care se duc la chiuretaj. Va stricati viata si apoi nu stiti de ce vi se intampla necazuri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sunt protejata din moment ce eu am sarit peste o pilula?
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 4am uitat sa iau o tableta (au trecut mai bine de 16 ore)
- 3uitat 3 pastile in a 2-a saptamana
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 4am uitat o pastila
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 8sarcina cu anticonceptionale???
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 10o pastila minus
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 0Am uitat o pastila, anticonceptionale Karissa
- 1Intarzierea menstruatiei
- 4Ce se intampla daca am uitat pastila?
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 1Sunt insarcinata? rog raspuns urgent
- 0Karissa uitata in prima saptamana
- 3Buna.. luna aceasta am uitat doua pastile, consecutiv de Logest
- 0Ajutati-ma rapid va rog! am uitat sa reincep yasmin
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: