pilula uitata in cea de a doua saptamana.
au trecut doua saptamaani de cand am inceput o noua folie de yasmin si am uitat sa iau o pilula intr0 zi.mi-am dat seama a doua zi dar foarte tarziu, ma apropiam de ora la care trebuia sa iau normal pilula(m-am speriat ingrozitor), l-l-am sunat pe dr.la care ma duc de obicei la consultatii si aproape ca nu ma injurat prin telefon.mi-a dat de inteles ca am facut o mare greseala si de atunci nu am liniste.am facut dragoste cu sotul meu neprotejat in seara in care nu am luat pilula, dr mi-a recomandat sa iau postinor 2 si sa intrrup folia de yasmin..cum era corect sa fac?ce complicatii vor fi de acum incolo?trbuia sa intrrup yasmin cum a spus d-mnul dr?eu am deja un baietel de doi ani nu ma simt pregatita de o inca sarcina...este posibil sa fi ramas daca am luat postinor?mi-a mai spus ca daca imi vine ciclu sa incep o noua folie de yasmin din prima zi este corect?va rog din tot sufletul sa ma ajutati.multumesc frumos.
3 comentarii
Si Postinor ai luat peste Yasmine, sau ai intrerupt de tot contraceptivul?Trebuia sa nu te sperii si a doua zi cand ti-ai amintit de pilula uitata, aproape de ora normala trebuia sa le iei pe amandoua, apoi zilnic normal.Nu ai ramas insarcinata.Ar trebui acum sa astepti ciclul si, in prima zi de sangerare sa iei prima pilula dintr-o noua folie.Tu trebuie sa te informezi si sa-ti pui intrebari dinainte -ce trebuie sa fac daca...-si sa nu te panichezi cand se intampla sa mai uiti.Deci stai linistita si asteapta ciclul.Numai bine!
am intrerupt yasmin si am luat doar postinor.nu am mai luat nimic astept cu nerabdare ciclu...
cam in cat timp ar trebui sa apra ciclu de la ultima pastila postinor?
cam in cat timp ar trebui sa apra ciclu de la ultima pastila postinor?
Nu cred ca tot la data la care iti vine de obicei, va fi putin dereglat.Foloseste prezervativ pana atunci.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3am uitat sa iau penultima pilula harmonet
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3am uitat o pastila anticonceptionala
- 3Patila pierduta
- 4Pilula omisa.. mai sunt protejata?
- 1Pilula anticonceptionala uitata
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1Pastila Logest uitata!
- 0Mercilon uitat
- 3Ultima pastila de yaz
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 3Ajutați-mă - am uitat sa iau anticonceptionale
- 3Credeti ca ar trebui sa fac un test de sarcina?
- 1Anticoceptionale uitate
- 2Pastila uitata yasmin
- 0Pilule contraceptive uitate!
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: