Pilule contraceptive

26-03-2008
ggaabb
Nu este medic/terapeut
ggaabb
Buna seara.As dori sa stiu daca efectul contraceptivelor se mentine si in perioada aceea de pauza de 7 zile dintre folii.Si inca o problema...luna aceasta in a 13-a zi de pilula am avut o problema alimentara si am varsat la interval de 3 ore si ceva de la luarea pilulei.Cat timp trebuie sa ma protejez si cu o alta metoda de contraceptie pt siguranta de acum inainte?la inceperea urmatoarei folii sunt protejata 100% sau tb sa mai folosesc si alta metoda?Va multumesc
1 comentarii
0
26-03-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Da, efectul contraceptivelor se mentine si pe acea perioada de 7 zile. Nu se intampla nimic daca ai varsat intr-o zi, mai ales ca trecusera deja 3 ore de la administrare. Continua sa iei conform schemei (21 pilule, 7 zile pauza), ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daca pilulele sunt luate regulat si corect nu trebuie sa te protejezi prin nici o alta metoda.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul