pinteni calcaneeni
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu 'pinteni calcaneeni' in anul 2009. De atunci am facut o multime de tratamente medicamenoase, precum si fizioterapie, tratament cu unde soc si chiar cateva sedinte de raze rongen. Durerile au revenit la la unul din calcaie. Doresc sa aflu unde il pot gasi pe dl dr marius uscatu si costul unei consultatii la clinica unde profesesaza.
Cu multumiri
Am fost diagnosticata cu 'pinteni calcaneeni' in anul 2009. De atunci am facut o multime de tratamente medicamenoase, precum si fizioterapie, tratament cu unde soc si chiar cateva sedinte de raze rongen. Durerile au revenit la la unul din calcaie. Doresc sa aflu unde il pot gasi pe dl dr marius uscatu si costul unei consultatii la clinica unde profesesaza.
Cu multumiri
1 comentarii
Buna ziua!
Pentru mai multe informatii puteti lectura informatiile publicate de mine
http://medlive.hotnews.ro/evita-medicii-diagnostic-pinteni-calcaneeni-sau-ciocuri-in-calcai-incorect-11-intrebari-raspunsuri.html
Datele mele de contact le gasiti aici, pe forum: este suficient sa faceti "click"pe fotografia mea si le veti gasi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Pentru mai multe informatii puteti lectura informatiile publicate de mine
http://medlive.hotnews.ro/evita-medicii-diagnostic-pinteni-calcaneeni-sau-ciocuri-in-calcai-incorect-11-intrebari-raspunsuri.html
Datele mele de contact le gasiti aici, pe forum: este suficient sa faceti "click"pe fotografia mea si le veti gasi.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Interpretare Radiografie si CT Glezna Stanga cu concluzie Fractura Trimaleolara
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus