Piracetam
Buna ziua!
Am o intrebare in legatura cu piracetamul. Sunt studenta, se apropie sesiunea si simt o lipsa de concentrare, atentie si spor de invatat. Am auzit ca 2400 mg de piracetam pe zi m-ar ajuta. Este adevarat? Nu as vrea sa iau dupa ureche si sa fac vreo prostie. Ca si contraindicatii, nu am insuficienta renala sau hepatica, dar iau Yasmin. Este ok sa iau piracetam?
Va multumesc,
cu respect, Andreea
Am o intrebare in legatura cu piracetamul. Sunt studenta, se apropie sesiunea si simt o lipsa de concentrare, atentie si spor de invatat. Am auzit ca 2400 mg de piracetam pe zi m-ar ajuta. Este adevarat? Nu as vrea sa iau dupa ureche si sa fac vreo prostie. Ca si contraindicatii, nu am insuficienta renala sau hepatica, dar iau Yasmin. Este ok sa iau piracetam?
Va multumesc,
cu respect, Andreea
2 comentarii
Nu, mai bine luati derivate de Ginko Biloba care si-au dovedit utilitatea de-a lungul timpului, de asemenea derivati de Ginseng.
iau piracetam pe aceeasi problema de 2 saptamani...2 pastile 3 la zi in functie de cum invat, aveam probleme de concentrare si tinere de minte, ma simt ok, sunt mai atent si retin mai usor...ma agita un pic si imi da stari de insomnie, dar asta aveam si inainte !
nu iti recomand sa iei, mai bine consulti un medic...
nu iti recomand sa iei, mai bine consulti un medic...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?