Piracetam - efecte, dozaj corect si efecte adverse?
Buna ziua. Situatia pe scurt: de cam 2 luni ma pregatesc pentru examenul de titularizare - in conditiile in care am 2 joburi full si half time - iar exercitiul studiului si memorarii nu-l mai am din facultate, adica de vreo...10 ani.
In 3 zile am examenul final si am simtit nevoia unui supliment de memorie, pe ultima suta de metri, pentru ca efectiv simt ca nu asimilez informatia de niciun fel si se instaleaza panica...la greu...
Am apelat la Piracetam (prima doza azi, 400 mg) + Memo Plus.
Primul rezultat? Am adormit ca lemnul timp de o ora. :/
Urmarea? Acum creierul meu s-a prostit, parca s-a instalat o lene, o ceata, nu mai functioneaza decat sa asculte pasarelele sau vantul prin copaci... Pare ireal dar eu n-am mai trecut prin senzatii similare :)))
Ca sa nu mai vorbim ca efectul pe care il cautam era total opus!
Intrebarea: iau urmatoarea doza? E ceva normal? E ceva gresit?
Multumesc.
In 3 zile am examenul final si am simtit nevoia unui supliment de memorie, pe ultima suta de metri, pentru ca efectiv simt ca nu asimilez informatia de niciun fel si se instaleaza panica...la greu...
Am apelat la Piracetam (prima doza azi, 400 mg) + Memo Plus.
Primul rezultat? Am adormit ca lemnul timp de o ora. :/
Urmarea? Acum creierul meu s-a prostit, parca s-a instalat o lene, o ceata, nu mai functioneaza decat sa asculte pasarelele sau vantul prin copaci... Pare ireal dar eu n-am mai trecut prin senzatii similare :)))
Ca sa nu mai vorbim ca efectul pe care il cautam era total opus!
Intrebarea: iau urmatoarea doza? E ceva normal? E ceva gresit?
Multumesc.
2 comentarii
Eu iau Piracetam 2 pastile pe zi de 400 mg si nu am intalnit astfel de reactii.
Poti lua urmatoarea doza dar daca persista efectul negativ cereti parerea unui medic de familie sau neurolog.
MemoPlusul ar trebui sa fie tonic si sa te tina ''in priza'' la fel si Piracetamul.
Eu cred ca nu este de la aceste pastile ci doar vi s-a facut cum necum somn.
Numai bine!
Poti lua urmatoarea doza dar daca persista efectul negativ cereti parerea unui medic de familie sau neurolog.
MemoPlusul ar trebui sa fie tonic si sa te tina ''in priza'' la fel si Piracetamul.
Eu cred ca nu este de la aceste pastile ci doar vi s-a facut cum necum somn.
Numai bine!
Multumesc. L-am folosit doar pentru o perioada scurta (o saptamana) in vederea examenului.
Eu nu am remarcat efecte deosebite (in afara de acea prima doza) nici pro nici contra...probabil timpul a fost prea scurt.
Eu nu am remarcat efecte deosebite (in afara de acea prima doza) nici pro nici contra...probabil timpul a fost prea scurt.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Mod de administrare Lorazepam (Anxiar)-Psihiatrie
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex