Pityriasis rosea

18-02-2011
c.valentin
Nu este medic/terapeut
c.valentin
As avea o mare intrebare, aceasta boala poate sa apara si pe membrele inferioare?Ma lupt cu ea de 6 ani, am fost la mai multi medici dermatologi si fiecare cu alte retete, cea mai eficienta a fost o reteta care trebuia preparata dar nu stiu daca mai exista laboratoare si daca da unde.Cel mai mult urasc ca nu stiu cand a trecut sau nu(am inteles ca exista o lampa care identifica aceasta bacterie) avem asa ceva in romania? si inca o intrebare...mi sau cojit sfarcurile si ma mananca, nu exista prurit o fi de la pityriasis?
2 comentarii
0
18-02-2011, ora 22:40
resita
Nu este medic/terapeut
resita
BUNA !nu te mai panica, nu stiu daca ai auzit de NOUA MEDICINA GERMANICA dar acolo vei gasi raspunsul la problema ta de sanatate, crede-ma.NU MAI BAGA BANII IN BUZUNARELE FARMACIILOR.bagate pe net si cauta unde se tin seminariile NMG si vei obtine vindecarea ta totala.DACA vrei poti sa imi lasi o adresa de-a ta sa pot sa te pun in legatura cu un reprezentant NMG.SAU CONTACTEAZA-MA -*

(*modificat de administrator)
0
18-02-2011, ora 23:04
c.valentin
Nu este medic/terapeut
c.valentin
:).ms de sfat, dar nu imi caut alinarea sufleteasca sau alte prostii cu produse bio(sami mai creasca inca o mana) doar o parere profesionala un DIAGNOSTIC precis.
Adaugă un comentariu / răspuns