Plăcere la penetrare.

21-10-2021
Vlad29
Nu este medic/terapeut
Vlad29
Buna ziua!! Am o mare problema sunt cu iubita mea de 1 an si jumătate. Si din cate mi-a spus ea nu are placere la penetrare. Si it tot acest timp de cand facem sex ea mi-a confirmat ca a avut de 2 ori placere. Dar nu inteleg...
Am incercat diverse pozitii si nimic.
Vreau sa spun ca ea in alte relatii a avut placere.si ca eu sunt primul cu care nu are.
Si din ce am discutat cu ea. Ca penisul meu si vaginul ei nu se potrivesc. Dar daca ar fi asa. Atunci de ce a avut placere alea 2 dati.
Am mai întrebat-o al celorlalti cum era penisul si din ce mi-a spus e ca a lor era putin mai subtire si ca a mea e mai groasa fata de a celorlalti. Si ar mai fi ca a lor era si putin curbata. Si a mea este dreapta.nu stiu ce se poate face in aceasta privinta. Am tot cautat pe internet si nu stiu ce sa mai fac pentru ca stiu sigur ca este o solutie in asta.
Vreau sa stiu daca a mai patin cineva. asta o fata un baiat sa imi spuna un doctor daca ar fi o problema medicala.
Sau trebe sa mergem la terapie sau ce am putea face. Va rog frumos!!!
3 comentarii
1
21-10-2021, ora 20:08
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Tinere banuesc ca tu nu sti sa ai un contact cu iubita ta, ia avind experienta cu altii iar tu nu ai avut-o decit pe ia. Cind ai un contact cu sotia ta, in primul rind te gindesti sa aiba orgasm si ia nu numai tu, orgasmul femeii se obtine mai greu fata de al tau, asa ca trebue sa pregatesti momentul, nu sa va asezati si sa incerci penetrarea. Pentru acesta, tu trebue sa aduci femeia la starea de placere maxima si abia atunci sa faci penetrarea. Acum te intrebi cum sa o aduci in acea stare, printr-un preludiu constant din partea ta, atingind zonele erogene ale femeii. Nu intru in explicatii de detaliu , o sa intelegi tu si o sa capeti experienta in timp.
1
22-10-2021, ora 08:53
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
V-ar ajuta să mergeți împreună la un psihosexolog, pentru a stabili adevăratele cauze și a acționa pentru diminuarea lor. Pot fi și cauze emoționale, iar faptul că vă compară cu vechile relații nu vă ajută. Poate provoca frustrare la ambii parteneri.
0
26-10-2021, ora 09:57
Vlad29
Nu este medic/terapeut
Vlad29
Va mulțumesc pentru răspuns.
Stiu de preludiu ca este de baza. Si se foloseste.
Am uitat sa omit o mica chesti.
Eu pielița de pe capul penisului nu il mai am. Mi-a fost înlăturat printr-o operație cand am fost mic. Oare ar fi si de acolo o problema. Sa nu simta??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: