Pleaoapa foarte umflata!

04-06-2009
Maria Marinca
Nu este medic/terapeut
Maria Marinca
Cu 5 zile inainte, deasupra ochiului stang mi-au aparut niste jubrite.Le-am spalat cu alcool si am pus tripluantibiotic crema si un bandaj.Dupa doua zile, bubitele mi s-au uscat, arata acum ca o rana care se inchide - are scoarta - dar pleoapa ochiului mi s-a umflat de nu pot sa tin deschis ochiul.Am pus picaturi pentru mancarime si lubrefierea ochiului, dar e a treia zi in care parca e mai umflat decit in prima zi.Ce pot sa fac?
Va multumesc din suflet.
4 comentarii
0
04-06-2009, ora 20:10
Gregory
Nu este medic/terapeut
Gregory
Va salut cu respect ! Cea mai rapida solutie pe care o aveti la indemana este sa va adresati unui medic specialist in oftalmologie. Multa sanatate !
0
04-06-2009, ora 20:25
Maria Marinca
Nu este medic/terapeut
Maria Marinca
Sunt in SUA ca turist.Nu am asigurare medicala.O asistenta medicala, prietena de familie mi-a spus ca sa mai astept ca de fapt uflatura e limfa care ajuta ochiul sa se apare de infectie!!!!Si ca va fi bine.Totusi parca imi este frica sa nu fie ceva mai grav si in acest caz citi bani o sa cheltuiesc nu mai are importanta numai sa ma fac bine!!!
Pot sa merg la medic dar ma costa mult!!!
0
04-06-2009, ora 23:52
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Este cert ca ar fi bine sa va vada un oftalmolog ; Sa nu mai plecati niciodata intr-o calatorie fara asigurare medicala; se poate intampla ceva mai rau...Ce sugestii am eu? Ar fi bine sa luati Amoxicilina 500 mg 1 cps la 8h, 3 zile, Claritine sau alt antihistaminic seara, 1 tb, 3 zile, ( edemul sa fie o reactie alergica la unul din componentele unguentului???), iar local, igiena locala riguroasa cu un sampon pentru bebelusi " No Tears", Floxal colir ( exista in America, este produs de Alcon), 1 picatura de 5 ori pe zi, in amandoi ochii, 7 zile, iar seara, unguent cu Floxal in ochiul afectat, se ung si marginile palpebrale, 7 zile; Ar mai putea fi si herpes, dar putin probabil, daca leziunile s-au uscat (nu stiu exact ce inseamna jubrite.) numai bine;
0
05-06-2009, ora 02:23
Maria Marinca
Nu este medic/terapeut
Maria Marinca
Multumesc din suflet doamna doctor!!!Si cred ca ati intuit bine.A doua seara, la sugestia surorii mele am pus pe bubite un alt unguent decit tripluantibiotic si atunci mi s-a inflamat ochiul.Jubritele - e un termen ardelenesc - niste bubite una linga alta si cu cap alb(asemanatoare cosurilor).Cine m-a vazut a spus ca de fapt e o muscatura de paianjen?.Acum iau antibiotic, Claritin seara si astept acum s-mi fie adus unguentul.Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.