pleoape
Buna ziua,
Sotul meu a suferit un accident rutier, in urma acestuia a avut multiple fracturi ale nasului, arcadei.
A avut ochiul stang umflat si invenetit. A fost operat la nas si fata.
In momentul de fata pleoapele ochiului stang sunt negre. Mentionez ca accidentul s-a produs in urma cu 10 saptamani, tot atunci a fost si operat. De cate ori iese din casa la frig parca i se negresc mai tare pleoapele.
Vreau sa intreb de ce nu i retrage de la ochi " negreala" si in cat timp i se va retrage. Am uitat sa scriu ca, el nu isi simte o parte din fata, adica sub ochi si nasul pe partea stanga. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost la control oftamologic in urma cu 30 zile si ni s-a spus ca ochiul este normal.
Va multumesc1
Sotul meu a suferit un accident rutier, in urma acestuia a avut multiple fracturi ale nasului, arcadei.
A avut ochiul stang umflat si invenetit. A fost operat la nas si fata.
In momentul de fata pleoapele ochiului stang sunt negre. Mentionez ca accidentul s-a produs in urma cu 10 saptamani, tot atunci a fost si operat. De cate ori iese din casa la frig parca i se negresc mai tare pleoapele.
Vreau sa intreb de ce nu i retrage de la ochi " negreala" si in cat timp i se va retrage. Am uitat sa scriu ca, el nu isi simte o parte din fata, adica sub ochi si nasul pe partea stanga. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am fost la control oftamologic in urma cu 30 zile si ni s-a spus ca ochiul este normal.
Va multumesc1
1 comentarii
Buna dimineata! Eu as recomanda un angioRMN cranian ca sa aflam mai multe despre tulburarile circulatorii si scehelele post-traumatism si ca sa avem o opinie; exista si o pareza de nerv infraorbitar stang ( inerveaza zona descrisa mai sus); ce recomand eu: Vitamina C -1cpr pe zi, 10 zile, Milgamma N -1 cpr pe zi 10 zile, cura repetata timp de 6 luni si un supliment alimentar Colostrum Prime Life -1 cpr pe zi, cel putin 6 luni; dupa 6 luni, reeevaluam pareza de nerv infarorbitar si ne orientam catre o conduita terapeutica;consultati si un chirurg BMF si un chirurg plastician; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Blefarita/Conjunctivita cronica
- 1Fasciculatii musculare și miokimie pleoapa superioara
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 7Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața