Pleurezie

20-05-2023
Arhip Andreea
Nu este medic/terapeut
Arhip Andreea
Buna seara. Am 24 de ani iar de curând, o luna chiar, am fost diagnosticata cu pleurezie. Am stat internata la spital, mi-a fost scos lichidul și am început tratament cu Sinerdol, Etambutol, Pirazinamida pe care îl continui și acasă.
acum sunt externată și fac kineto acasă. Problema este ca respir destul de greu, am dureri in partea stânga chiar si când stau in pat cu fata in sus (pe partea stânga a fost lichidul), obosesc extrem de repede chiar daca doar stau pe scaun sau nu fac nimic și am dureri in piept când respir adânc, simt un nod in piept… nu pot sa fac absolut nimic, nici sa spăl vase.
nu am mai trecut prin așa ceva, vreau sa știu dacă sunt normale aceste simptome, pentru ca ma panichez foarte repede gândindu-ma ca nu este normal și sigur am făcut ceva greșit.
1 comentarii
0
23-05-2023, ora 12:57
Dr. Ruslan Șcarăbnîi
Chirurgie toracica, Bucuresti
Dr. Ruslan Șcarăbnîi
Bună ziua.
Corect ar fi să discutați aceste simptome cu medicul curant unde ați fost internată, el știe cel mai bine ce diagnostic aveți și ce tratament a prescris. Din motive că nu avem un tablou complet despre diagnostic și tratament e greu de dat un răspuns corespunzător problemei Dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Clarificare: ce este apa la plămâni (termen popular)
  •