ploapa umflata
buna ziua am si eu un nepotel de o luna de zile si sa nascut prematur dar are o pleoapa umflata din prima zi de nastere nu stim cauza ce poate fi
1 comentarii
Buna ziua
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 33ptoza palpebrala
- 7afectiune oculara nou nascut
- 4de cateva zile mi-a aparut un mic nigel pe pleoapa
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 5bb are o problema la pleoape
- 5probleme la ochii: xantelasme...
- 7inflamarea pleoapei superioare a ochiului
- 4Pleoapa umflata...
- 3nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet
- 3Mancarimi pleoape inferioare