ploapa umflata

buna ziua am si eu un nepotel de o luna de zile si sa nascut prematur dar are o pleoapa umflata din prima zi de nastere nu stim cauza ce poate fi
1 comentarii

Buna ziua
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 4pleoape rosii si inflamate
- 5conjunctivita la nou nascut
- 3pleoape rosii fetita 4 ani
- 5probleme la ochii: xantelasme...
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 2pleoapa umflata la un sugar de 6 luni
- 4Pleoapa umflata...
- 3nu pot controla bine pleoapa stanga, nu pot sa inchid ochiul complet
- 3pleoape superioare umflate
- 3carcinom cu celule Merkel, la pleoapa superioara
- 3Mancarimi pleoape inferioare
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 9mancarimi pleoape
- 3Pleoapă ruptă
- 2Fata mea vomita la fiecare masa si din cand in cand stranuta are 7 zile
- 0Pleoapa umflata
Mai multe informații despre: Pleoapele Nou-nascutul Ingrijirea nou-nascutului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: