Pls help me !

21-02-2008
cristtian
Nu este medic/terapeut
cristtian
Buna ziua, Cristi este numele meu, am 20 de ani, si am o relatie de 9 luni cu o fata de 19 ani(neimpliniti).
Am o mare problema ! Prietena mea nu simte nimic in timpu actului sexual !.

De aproximativ 5 luni si-a inceput viata sexuala.. Ea zicea ca si-a inceput viata sexuala cu mn(SPER pt ca nu a curs sange, si nici nu prea a durut-o la inceput)!
Totul decurge normal, vrea, are vointa sa facem dragoste, o facem cu preludiu, sarutari, mangaieri.. etc, dar cand o penetrez ea nu simte absolut nimic !!
O iubesc enorm, si vreau sa-i daruiesc cele mai frumoase clipe langa mn, dar din pacate aceasta probleme imi pune bete-n roate :((
Pe mn ma deranjeaza f mult, ca sa nu mai zic de ea..

Va rog frumos sa ma ajutati !

Multumesc anticipat !
2 comentarii
0
11-03-2008, ora 00:00
ayane
Nu este medic/terapeut
ayane
Tu ce ai simtit prima data cand te-ai culcat cu ea?Era stramta rau?Eu cand mi-am pierdut virginitatea nu prea a intrat usor.si din ce am mai vb si cu alte prietene mi-au zis acelasi lucru.Esti sigur ca era virgina?
0
12-03-2008, ora 00:00
cristtian
Nu este medic/terapeut
cristtian
Mda.. Nu pot sa zic ca a intrat greu, dar nici usor.. Au fost mai multe incercari, azi putin, peste 2 zile iar putin, si tot asa.. Posibil sa fie virgina, dar elastica :)?
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici