Pls help me !
Buna ziua, Cristi este numele meu, am 20 de ani, si am o relatie de 9 luni cu o fata de 19 ani(neimpliniti).
Am o mare problema ! Prietena mea nu simte nimic in timpu actului sexual !.
De aproximativ 5 luni si-a inceput viata sexuala.. Ea zicea ca si-a inceput viata sexuala cu mn(SPER pt ca nu a curs sange, si nici nu prea a durut-o la inceput)!
Totul decurge normal, vrea, are vointa sa facem dragoste, o facem cu preludiu, sarutari, mangaieri.. etc, dar cand o penetrez ea nu simte absolut nimic !!
O iubesc enorm, si vreau sa-i daruiesc cele mai frumoase clipe langa mn, dar din pacate aceasta probleme imi pune bete-n roate :((
Pe mn ma deranjeaza f mult, ca sa nu mai zic de ea..
Va rog frumos sa ma ajutati !
Multumesc anticipat !
Am o mare problema ! Prietena mea nu simte nimic in timpu actului sexual !.
De aproximativ 5 luni si-a inceput viata sexuala.. Ea zicea ca si-a inceput viata sexuala cu mn(SPER pt ca nu a curs sange, si nici nu prea a durut-o la inceput)!
Totul decurge normal, vrea, are vointa sa facem dragoste, o facem cu preludiu, sarutari, mangaieri.. etc, dar cand o penetrez ea nu simte absolut nimic !!
O iubesc enorm, si vreau sa-i daruiesc cele mai frumoase clipe langa mn, dar din pacate aceasta probleme imi pune bete-n roate :((
Pe mn ma deranjeaza f mult, ca sa nu mai zic de ea..
Va rog frumos sa ma ajutati !
Multumesc anticipat !
2 comentarii
Tu ce ai simtit prima data cand te-ai culcat cu ea?Era stramta rau?Eu cand mi-am pierdut virginitatea nu prea a intrat usor.si din ce am mai vb si cu alte prietene mi-au zis acelasi lucru.Esti sigur ca era virgina?
Mda.. Nu pot sa zic ca a intrat greu, dar nici usor.. Au fost mai multe incercari, azi putin, peste 2 zile iar putin, si tot asa.. Posibil sa fie virgina, dar elastica :)?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.