poate fi saecina?

20-01-2010
alexandru2690
Nu este medic/terapeut
alexandru2690
Multe persoane imi spun ca daca doar te joci cu prietena si ea este virgina poate ramane insarcinata daca cumva ajunge lichid seminal in zona vaginului...eu mam jucat cu prietena dar am folosit prezervativ dar acesta sa rupt..asta a fost pe data de 31 octombrie iar pe 8 noiembrie ia venit menstruatia, in decembrie o astepta pe data de 12 si a venit pe data de 6 si a tinut pana in 10 sau 11...simptome de sarcina nu are si totusi am facut si un test sure check prin 15, 16 decembrie si a iesit negativ...ce sa cred?poate fi vorba de sarcina?si se poate sa ramana insarcinata dak ne jucam doar si nu are loc dezvirginarea?multumesc mult...mentionez ca ea are 17 ani
1 comentarii
0
23-02-2010, ora 13:13
Kitty818
Nu este medic/terapeut
Kitty818
alexandru, chiar dk e virgina, poate s ramana insarcinata, cat timp nu ti a curs sperma nu iti face griji dar ai grija la lichidul preejeculator.rolul lui e pt lubrifiere dar cateodata mai contine si spmz, nu el propriu-zis dar poate imprumuta din alta parte
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici