poate fi sarcina extrauterina???
cu vreo luna in urma eu si cu prietenul meu ne jucam dea sexul erotic.atunci a dat drumu in chiloti era in sorti apoi eu in sorti si chiloti..oare a razbatut sperma pina in vagin la mine? am facut analizele de singe...ud...si gros si parca totul e bine...medicul nu mia zis ca sunt insarcinata.am facut 3 testuri...si au esit negative...
ciclu la moment il am cea mai mare intrebare care ma framinta este ca imi creste burta.. oare de ce? intradevar pot fi insarcinata...mentionez ca am fost la ginecolog si mia zis ca sunt virgina
am tot felul de gerturi..ametelei.dureri de cap...azi a inceput sa ma doara gitul.ce e cu mine? ca sunt gravida ori de la tipu asta cald?cine imi poate zice?
ciclu la moment il am cea mai mare intrebare care ma framinta este ca imi creste burta.. oare de ce? intradevar pot fi insarcinata...mentionez ca am fost la ginecolog si mia zis ca sunt virgina
am tot felul de gerturi..ametelei.dureri de cap...azi a inceput sa ma doara gitul.ce e cu mine? ca sunt gravida ori de la tipu asta cald?cine imi poate zice?
8 comentarii
va rog repede un rsp e urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please
va rog
please
va rog
hello as mai vrea parerile doctorilor
pls
am mare nevoie :-s
pls
am mare nevoie :-s
pls am mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nevoie de raspunsuri..makar daca nu stiti concret expunetiva parerile va rog mult ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nu vad ce anume iti cauzeaza tie dilema..pentru ca dupa cum spui tu esti virgina si testele pe care le-ai facut au iesit negative.probabil iti creste burta din alt motiv..esti intr-o perioada de dezvoltare...si stareil epe care le ai nu sunt cauzate de o probabila sarcina...nu ai de ce sa iti faci griji!
plizzzzzzzzzzzzzzz
am mare nevoie
de rsp
tot timpu am greturi
dureri de cap
ameteli
ce mi se intimpla?
am mare nevoie
de rsp
tot timpu am greturi
dureri de cap
ameteli
ce mi se intimpla?
Ha, ha ha.Cea mai mare prostie auzita vreodata.)))))) Cum sa fii fato bortoasa daca ai avut ciclu, esti virgina si culmea te-ai facut 3 teste si au iesit negative.Daca ai fi gravida in conditiile astea pai ai fi cel mai neobisnuit caz din istorie si din univers.Ai mai vrea tu :p.Hai nu te stresa prea tare si nu da intrebari aiurea.Sau nu da-le ca ma mai rad din cand in cand de unora ca tine.Greturi poti sa ai ca imunitatea ti-i slaba si ameteli la fel.La mine e acelasi lucru...Am frecvent greturi (poate sa fie de la limbrici), si ameteli de la himoglobina joasa, de la caldura.Dar daca am toate astea ce inseamna ca-s gravida sau ce???)))))))
Mdaa.cat traiesc ma uimesc de imaginatia bogata a unora ca tine.Chiar mai facut sa rad pe bune))))))
Mdaa.cat traiesc ma uimesc de imaginatia bogata a unora ca tine.Chiar mai facut sa rad pe bune))))))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fii insarcinata?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 4sarcina dupa extrauterina
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 7Insarcinata sau nu?
- 22posibila sarcina sau dereglare?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 0Poate fii vorba de vreo sarcina?
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 7O idee cam.ciudata: poate fi insarcinata?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 4Sunt insarcinata?
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3Sunt insarcinata ?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: