poate fi vorba de asm bronsic?

11-05-2011
170280
Nu este medic/terapeut
170280
Buna seara va rog sa ma ajutati cu un sfat.Fiul meu in varsta de 4 ani tuseste cand se oboseste la joaca, alearga prin parc si la un moment dat incepe o tuse seaca urata care se opreste de indata ce copilul se opreste din fuga, va rog sa-mi spuneti daca ar putea fi vorba de asm bronsic, va multumesc.
2 comentarii
0
11-05-2011, ora 19:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate fi vorba de un astm usor, de un inceput de astm bronsic, a carui unic simptom, tusea, este exacerbat, scos in evidenta, la efort fizic. Copilul trebuie vazut de un pediatru bun si trebuie investigat, in special explorat functional pulmonar.
0
15-05-2011, ora 13:41
tincuta 55
Nu este medic/terapeut
tincuta 55
Am 60 de ani si din luna august TUSESC expectorez, am FACUT TRATAMENT CU AUGMENTIN, ERDOMED, KETOKANOZOL, ACC. Acum fac tratament de 2 luni cu singulaire si avanys.diagnosticul pus este:bronsita cr. cu colibacil, suspect rinita alergica, colon iritabil. as vrea sa stiu cat timp pot lua SINGULAIRE PT. CA ATAT TIMP CAT IL IAU MA SIMT MAI BINE. MENTIONEZ CA OBOSESC FOARTE TARE LA ORICE EFORT SI AS MAI DORI SA STIU CE POT LUA PT. IMUNITATE. VA MULTUMESC MULT
Adaugă un comentariu / răspuns