poate fi vorba de asm bronsic?
Buna seara va rog sa ma ajutati cu un sfat.Fiul meu in varsta de 4 ani tuseste cand se oboseste la joaca, alearga prin parc si la un moment dat incepe o tuse seaca urata care se opreste de indata ce copilul se opreste din fuga, va rog sa-mi spuneti daca ar putea fi vorba de asm bronsic, va multumesc.
2 comentarii
Poate fi vorba de un astm usor, de un inceput de astm bronsic, a carui unic simptom, tusea, este exacerbat, scos in evidenta, la efort fizic. Copilul trebuie vazut de un pediatru bun si trebuie investigat, in special explorat functional pulmonar.
Am 60 de ani si din luna august TUSESC expectorez, am FACUT TRATAMENT CU AUGMENTIN, ERDOMED, KETOKANOZOL, ACC. Acum fac tratament de 2 luni cu singulaire si avanys.diagnosticul pus este:bronsita cr. cu colibacil, suspect rinita alergica, colon iritabil. as vrea sa stiu cat timp pot lua SINGULAIRE PT. CA ATAT TIMP CAT IL IAU MA SIMT MAI BINE. MENTIONEZ CA OBOSESC FOARTE TARE LA ORICE EFORT SI AS MAI DORI SA STIU CE POT LUA PT. IMUNITATE. VA MULTUMESC MULT
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii