Poate fi vorba de colon iritabil ?
Buna seara,
De aprox 1 luna ma confrunt cu o problema. In fiecare dimineata am scaun moale care a ajuns pana la diaree acum este doar moale. Am fost la urgente deoarece am prezentat scaun de culoare ft deschisa aproape alb. Mi s-au facut analize ale sangelui dar era totul in regula asadar medicul nu a avut un diagnostic. Mi sa spus sa astept iar in cazul in care am scaun cu sange sau febra sa ma prezint dinou. Problema mea continua scaun moale zilnic si uneori dureri de stomac. Are cineva idee ce am de facut? ce poate fi?
Va multumesc
De aprox 1 luna ma confrunt cu o problema. In fiecare dimineata am scaun moale care a ajuns pana la diaree acum este doar moale. Am fost la urgente deoarece am prezentat scaun de culoare ft deschisa aproape alb. Mi s-au facut analize ale sangelui dar era totul in regula asadar medicul nu a avut un diagnostic. Mi sa spus sa astept iar in cazul in care am scaun cu sange sau febra sa ma prezint dinou. Problema mea continua scaun moale zilnic si uneori dureri de stomac. Are cineva idee ce am de facut? ce poate fi?
Va multumesc
1 comentarii
este foarte simplu, parazitoza si totodata disbioza.Se poate trata fara nici o problema.pe mail ma gasiti --------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48de aproape doi ani ma lupt cu sindromul colonuliu iritabil
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3diaree... in sensul ca ce macam era eliminat in cca 10 minute (+analize)
- 3sindrom de colon iritabil?
- 7Scaun de culoare inchisa.
- 18Colon iritabil, ulcer, colecist sau toate la un loc?
- 8pulsatii abdominale
- 4Colon iritabil - diaree
- 5colon iritabil sau ulcer
- 2Dieta pentru colonul iritabil
- 10de 11 ani ma chinui
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1Colon iritabil sau
- 0Colon iritabil
- 2Reactii dupa regim colon iritabil
- 2Colon iritabil?
- 4Colon iritabil - tratarea durerilor
- 1Am gastrita, colon iritabil si steatoza la ficat, si de 8 ani au aparut gastrita si ci!
- 3Colon iritabil - simptome
- 6Medicația psihotropă agravează simptomele colonului iritabil?
Mai multe informații despre: Colonul iritabil Sindromul colonului iritabil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: