Poate sa fie insarcinata ?

Buna ziua, devi sa va spun intamplarea mea, cred ca a mai fost o poveste asemanatoare pe aici, eram intr-o zi cu prietena mea la mine acasa, si ne excitam unu pe altu, ea sa urcat pe mine si ma exictat foarte tare in cat am ejaculat in pantaloni, ia dupaia zicea ca e umpic uda la pantaloni, si eu eram umpic nu foarte mult, si mi-e frica sa nu fii ramas insarcinata, de la accea intamplare a trecut o luna cam asa, nu a avut greturi, etc, inca nu ia venit ciclul, am facut astazi un test de sarcina, am pus acolo 3-4 picaturi de urina, l-am lasat 5-6 min, dupa care am tras capacul ala si imi arata doar o liniuta la C, si am citit ca daca apare doar o liniuta la C nu este insarcinata.Deci exista riscul sa fii ramas insarcinata ? MI-a spus ca ia mai intarziat ciclul si 3 luni, astept un raspuns repede va rog frumos. Multumesc
3 comentarii

Precizez ca nu am facut inca dragoste, ea este virgina si eu la fel.

Nu cred ca are cum sa ramana insarcinata prin pantaloni.Sanse de 1-2% cred.

Stai linistit, 100% nu este insarcinata. N-ai cum sa ramai insarcinat printr-o pereche de pantaloni si prin chilotii ei, nici daca ai vrea n-ai putea sa faci asa ceva!
Cum sa nu fie fata uda, cand se urca pe tine? Este normal ca sa se ude cand se excita!
Probabil ca ii intarzie pt ca acum este stresata ( lucru intalnit destul de des la fete ).
Cum sa nu fie fata uda, cand se urca pe tine? Este normal ca sa se ude cand se excita!
Probabil ca ii intarzie pt ca acum este stresata ( lucru intalnit destul de des la fete ).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot ramane insarcinata?
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 115sunt sau nu gravida?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 4sunt gravida?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 4Exista posibilitatea?!
- 3Exista riscul unei sarcini?
- 7exista vreun risc?
- 0Prima pastila din blister uitata...sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau nu
- 2Sunt insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 2sunt insarcinata?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: