Poftiti la slabit !!!

07-05-2009
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna, tuturor! Aici putem sa ne strangem toti cei care vrem sa slabim si deasemeni, cei care au reusit sa slabeasca si vor sa isi impartaseasca "secretul" cu noi.Putem sa ne sprijinim unii pe altii, sa discutam despre dietele care functioneaza mai bine, sa povestim micile trucuri care ajuta la slabit, sa venim cu idei de meniuri pentru dieta, care sa fie satioase si slabe in calorii si cam tot ce are legatura cu slabitul, in special cu slabitul sanatos.
191 comentarii 12 ..... 6 7 Înainte ›
0
07-05-2009, ora 09:00
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
Buna EllaDEE, sunt prima care vin pe acest forum in speranta ca fetele care vor dori sa slabeasca natural fara capsule, ca sa realizezi care este secretul meu iti voi povesti ce am facut eu ieri:
dimineata la 6;30 trezirea, merg in baie pentru a ma spala pe ochi si pe dinti apoi ies pe terasa pentru 15 minute de inviorare, ma intorc la dus si aici tin sa complctez ca fac dusuri scotiene atat cu apa rece cat si fierbinte fiindca fac minuni la celulita sau surplusul de piele dupa slabit, apoi luam micul dejun in familie,
lapte degresat sau iaurt dupa preferinta, rosii, ridichi, branza de vaca, oua fierte tari, dupa micul dejun imi duc copilul la gradinita iar la intoarcere fac curatenia zilnica adica aerisesc, aspir sterg praful calc, spal vase totul pe muzica si intr-un ritm alert fiindca timpul e limitat, la ora 10 mananc obligatoriu un fruct, mi-a recomandat merele si desi am din productie proprie nu pot sa mananc, pregatesc pranzul care se serveste fix la ora 13, exemplu de ieri:supa de legume, felul doi piept de pui la gratar cu garnitura de ciuperci si multa salata iar, dupa pranz fac o plimbare de o ora cu copiii sau ne jucam cu mingea in gradina la ora 4 un alt fruct sau un iaurt, la ora 6 se ia cina, peste la gratar cu lamaie sau mamaliga, salata cat de multa, noi folosim doar paine neagra facuta in casa de mama mea, peste zi eu beau 3 litri de apa la care am adaugat 3 linguri de otet de mere sau lamaie iar seara fac o ora de bicicleta in casa, asta ar fi programul meu pe o zi, mentionez ca eu lucrez 3 zile pe saptamana si atunci doar 6 ore in fata calculatorului, acum un an aveam 115 kg iar azi ma apropii de 75, obeza ajunsesem din cauza glandei tiroide pe care am tratat-o 8 luni de tratament prescris de medic specialist, acum simt ca sunt din nou cea care eram odata, nu-mi mai este rusine sa ies pe strada
0
07-05-2009, ora 10:33
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna nadia.r! Bine ai venit :) ! Felicitari pentru realizarile tale, care sunt exceptionale.Programul tau de mese este foarte bun pentru a slabii sanatos si fara sa suferi de foame.Meniurile descrise de tine sunt si gustoase si bogate in tot ce-i trebuie organismului.De curand am citit "Traiesc, deci, ma abtin" si de acolo am inteles ca cel mai bine e sa imi schimb obiceiurile si sa incep sa mananc altfel, exact cum ai descris si tu.Dau si eu un exemplu de alimentatie zilnica:
1.Mic dejun -pe la ora 9 sau 10 o cana de lapte slab(eu beau cu 1, 5 grasime), cu cereale (eu mananc fitness cu fructe, sunt f gustoase).
2.Pranz -putina supa sau ciorba(preferabil doar zeama) e mai slaba in calorii, dar e satioasa.
-o portie de pui (adica o bucatica cat sa incapa in palma), la gratar, sau cateva bucatele de peste
marinat, sau afumat(asta este ce imi place mie sa mananc, din cele recomandate)
-legume, fiind masa de pranz este recomandat sa se manance si putin cartof fiert sau copt, sau
1 2 felii de paine, preferabil sa nu fie proaspata(pranzul il iau pe la 13 sau 14)
3.Gustare-pe la ora 17 un mar, sau un baton cereale
4.Cina -pe la ora 19 sau 20 o portie de carne, cu salata, sau branza cu rosii, ceapa, castraveti, sau omleta
cu ciuperci, cina trebuie sa fie mai usoara ca pranzul, deci ar trebuii exclusa painea, cartofii, sau
orezul.
0
07-05-2009, ora 10:42
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
eu nu am incercat cerealele fitness dar chiar ma gandeam la ele, mie mi s-a interzis cartoful, ce e drept mai pun cate unul in supa dar in shimb consum multa varza doar fiarta nu prajita si conopida, sa incercati pireul de conopida, e super gustos si inlocueste cu succes pireul de cartofi, consum pastai de fasole si morcov gatite la aparatul cu abur, noi am renuntat de cativa ani la prajeli, totul se fierbe sau la cuptor(nu cu microunde), folosim doar ulei de masline sau de porumb la salate, dar foarte impotanta este miscarea, multa multa miscare
0
07-05-2009, ora 10:53
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
Buna fetelor! Bine v-am regasit :) Eu o sa incept cura de slabire de luni. Cum ? inca nu stiu :)
Va pup !
0
07-05-2009, ora 11:02
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Incearca cerealele, sunt foarte gustoase si tin de foame foarte bine.Eu mananc foarte mult spanac fiert cu ceapa si usturoi, fasole verde la cuptor cu lamaie si ciuperci, le prefer la gratar sau omleta cu ceapa.Multumesc de idee, chiar o sa incerc si eu conopida, cred ca merge si facuta la cuptor cu putina branzica rasa.La fel si eu folosesc ulei de masline la salate si cateodata si putin peste legumele puse la cuptor.Cu miscarea nu stau prea bine, nu imi place deloc sa fac miscare, cu toate ca am si o banda de alergat, am avut si un stepper si l-am dat :D.Acum ma gandeam sa-mi iau o bicicleta, dar cred ca de fapt am nevoie de cineva sa ma impinga de la spate, ca altfel tot las pe altadata.Eu mai imi fac cateodata impachetari la burtica, iar sotul meu imi face foarte des masaj.
0
07-05-2009, ora 11:10
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
dupa 20 de kg de slabit numai cu dieta aratam aproape ca bunica si asa m-am apucat de miscare, nu neaparat exercti grele urmate de febra, la inceput mergeam mult pe jos, eu locuind la munte fac plimbari lungi impreuna cu baietii mei (unul de 13 celalalt de 5 ani)si cu sotul cand are timp, toata vara am cules diferite plante pentru ceaiuri, am umblat dupa ciuperci de padure, iarna cu saniuta si schiurile pe partie deci am imbinat utilul cu placutul, daca inaite preferam sa stau la calculator cu o bucata de pitza in fata si un pahar de cola acum prefer sa ies din casa, mai putin cand ploua si e frig cum e azi la mine
0
07-05-2009, ora 11:13
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna Oana26, bine ai venit ! Eu nu ma prea pricep la cure de slabit, nu am reusit sa tin nici o cura pana la capat.Am citit despre multe diete in schimb, dar nu cred ca as reusii sa mananc doar ce este impus in regim.Singura dieta de care m-as apuca ar fii, sa mananc putin si des, cam la 2 ore o gustare saraca in calorii, am vazut ca la alte fete merge.
0
07-05-2009, ora 12:39
witch_aly2006
Nu este medic/terapeut
witch_aly2006
Buna fetelor spr sa ma primiti si pe mine printre voi.Eu am 75kg acum la inaltime de 1, 70si trebuie sa dau jos inca 10 kg Vde ieri am inceput dieta cu cereale fitnes si am inceput sa iau elixir de soc.Pot sa spun ca am iesIt non stop la toaleta.Elimina apa foarte bine.O sa va tin la curent daca dau jos ceva.mananc cereale cu iaurt dimineata si seara iar la pranz peste cu legume sau salata, intr mese iau un mar dimineata si un baton cereale dupa amiaza.sper sa ma tina.
0
07-05-2009, ora 14:27
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna! Bineanteles ca te primim :).Bine ai venit! Am sa incep si eu cura cu elixir de soc, oricum ceva rau nu poate sa-mi faca.Intre timp sunt cu ceaiul verde si cel de urzica.
0
07-05-2009, ora 14:33
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Buna fetelor. Foarte curand, adica in cursul zilei de azi o sa postez o cura de slabire foarte eficienta, si cel mai important NU MORI DE FOAME. Trebuie sa ajung la mama k sa o i-au. Sincer pana acum nu am reusit sa tin nici o cura de slabire pana la capat dar incercarea moarte n-are nu? Si eu i-au tinctura de soc care este foarteee eficienta deocamdata, cum spunea si wich_aly2006, si este recomandata in toate curele de slabire, si pe langa asta si ceaiul antiadipos care de asemenea isi face efectul de ficare data. Spor la slabit si ne auzim mai tarziu.
0
07-05-2009, ora 14:38
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Bine v-am regasit fetelor, si va rog sa ma scuzati k nu am salutat cum se cuvine de la inceput.
0
07-05-2009, ora 15:23
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
fetelor, ceaiul de urzica slabeste?eu il consum zilnic dar pentru imunitate.
0
07-05-2009, ora 15:34
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Urzica este recunoscuta pentru actiunea ei benefica asupra organismului uman, si anume:

* Vitaminizeaza, remineralizeaza si echilibreaza sistemul de aparare al organismului.
* Elimina starea de anemie.
* Actioneaza bactericid limitand sau înlaturand multiplicarea bacteriilor.
* Are efect benefic in bronsite si astm. Fluidifica secretiile bronhice si favorizeaza eliminarea lor prin expectoratie. Combate tusea.
* Stimuleaza metabolismul si secretia bilei, cea pancreatica, gastrica si intestinala. Stimuleaza totodata peristaltismul intestinal si digestia.
* Combate diareea, dizenteria si starile inflamatorii ale mucoasei tubului digestiv.
* Actioneaza împotriva viermilor intestinali.
* Activeaza procesele fiziologice de formare a eritrocitelor, leucocitelor si trombocitelor; fluidifica sangele.
* Scade glucoza în sange.
* Activeaza regenerarea tesuturilor si epitelizarea, cicatrizand ranile.
* Influenteaza favorabil reumatismul si guta.
* Este tonic capilar si combate matreata.
0
07-05-2009, ora 15:59
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna Adyn@, ma bucur ca ai venit si tu si astept cu nerabdare sa postezi dieta :D. Despre ceaiul cu urzica am auzit si eu tot pe internet ca este foarte bun la slabit, am sa postez povestea unei fete care a slabit foarte mult, este inclusa si reteta de preparare a ceaiului.

"'Ceaiul de urzica se face in felul urmator:la 1, 5 l apa se pune o jumatate de pachet de ceai de urzica si bea pe parcursul zilei, timp de 3 saptamani.Sa nu credeti ca face minuni, trebuie tinuta si o dieta, eu am scos dulciurile, prajeli, tot ce ingrasa, mi-am micsorat portiile de mancare, mancam foarte multe lactate(nu dietetice, nu le pot manca), cereale, carne de pui la gratar, fructe(chiar banane).Ceaiul m-a ajutat sa-mi dispara apetitul, este purgativ si diuretic.Primele 15 kg le-am dat jos in aprox 4 luni, restul s-au dus de la sine pt ca imi formasem un nou mod de viata."

Aceasta este povestea unei fete care spune ca a slabit in total 25 kg cu ajutorul ceaiului de urzica.
0
08-05-2009, ora 01:40
ursan
Nu este medic/terapeut
ursan
Buna ziua. Am citit cele scrise pana acum de dvs. si tin sa va felicit pentru atitudinea entuziasta pe care o aveti in vederea colectarii de informatii cu privire la posibilitatile de slabire. Eu personal sunt baiat, am 22 de ani, nu am avut niciodata probleme cu greutatea, dar pot spune ca am frecventat si frecventez in continuare salile de fitness. Parerea mea este ca sunt cam 3 lucruri ce ne pot ajuta in scaderea de greutate si tonifierea musculara. Ordinea in care sunt scrise aceste lucruri este importanta.

1. EXERCITIILE FIZICE. Anumite diete cu ceaiuri, pastile, sucuri, etc. nu fac decat sa elimine apa din organism. Avand in vedere ca organismul uman are in compozitie foarte multa apa, in momentul cand o eliminam este clar ca vom observa o scadere in greutate. Problema este ca acest lucru reprezinta doar o solutie nesanatoasa pe termen SCURT. Recomandarea mea este sa consultati un medic in vederea obtinerii "apt pentru efort" si apucati-va cat mai repede de un program strict de exercitii fizice pe care sa il transformati intr-un stil de viata. Si ca sa inchei cu acest punct am rugamintea sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa presupuneti ca totusi ati slabit miraculos si eficient folosind ceaiuri. Cum credeti ca vor arata tesuturile dvs. (mai ales cele musculare)? Nu uitati, ceaiurile nu va tonifica musculatura. Slabirea si modelarea corpului presupune EFORT FIZIC.

2. O ALIMENTATIE CORECTA. Aici nu ma pot baga foarte tare. Cu siguranta exista stiluri de viata alimentare ce sunt postate pe diverse site-uri. Recomandarea mea este sa testati si sa alegeti un stil de viata care vi se potriveste si la care organismul dvs. reactioneaza bine. Oricum, nu va infometati, dar nici nu exagerati... pentru a realiza cu succes exercitiile fizice aveti nevoie de energie.

3. TIME MANAGEMENT. "Cine are timp in zilele astea sa mai mearga la o sala si sa mai faca si exercitii fizice? Sau acasa... sa fac eu exercitii fizice acasa si sa-mi aleg mancarea? Cand vin de la serviciu...nu stiu cum sa fac sa ma mai odihnesc un pic...parca nu-mi ajunge atata munca !?" Sunt obiectii pe care o mare parte din dvs. probabil le vor adresa. Sau probabil nu... ! Nu stiu exact. Ideea este ca totul tine de organizarea cat mai eficienta a timpului. Nu va pot spune eu cum sa o faceti pentru ca dvs. cunoasteti cel mai bine propriile activitati zilnice. Eu personal muncesc intre 8 si 10 ore pe zi si tot am timp pentru miscare. Probabil veti spune ca nu am obligatiile zilnice pe care le aveti dvs. (familie, copii, soti, sotii, mame, tati, prietene, prieteni, etc.), dar credeti-ma ca nu e asa. Totul tine de atitudinea cu care incepeti lupta cu kilogramele. Eu va doresc mult succes si cat mai multe impliniri!
0
08-05-2009, ora 12:10
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna! Sunt perfect de acord ca sportul ajuta foarte mult.Eu as vrea sa fac sport, dar nu prea reusesc.De cate ori incep un program, dupa 2 3 zile ma opresc.Nu am energie, nu am pofta sa fac sport, obosesc repede, plus ca simt ca 10 15 minute de sport dureaza o ora, stau si ma uit tot timpul la ceas sa vad cat mai am pana termin.Nu sunt nici foarte grasuta si nici inaintata in varsta, dar nu am energia necesara si nici pofta de a ma tine de un program de sport, cu toate ca as vrea foarte mult.
0
08-05-2009, ora 16:11
nadia.r
Nu este medic/terapeut
nadia.r
Draga mea, miscarea in sine iti da energie si multe multe legume si fructe, iar un amanunt important ar mai fi sa nu te infometezi.
eu nu mananc dulciuri decat foarte rar si alea gatite in casa dar complectez asta zilnic cu cruditati si dintr-o persoana care abia ma miscam de ici colo ziua acum sunt foarte activa, trebuie sa-ti propui singura ca azi trebuie sa fac de 5 ori turul gradinii, maine de 6-7 ori si tot asa fortand putin o sa ajungi sa te apuci si de alte exercitii mai complexe eu cred ca miscarea iti da viata
0
08-05-2009, ora 16:37
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
De infometat nu ma infometez deloc, iar legume, fructe, lactate si carne mananc zilnic.Problema este ca sunt foarte obosita psihic si fizic, am un copilas, care are grija de asta si toata ziua ma alearga prin casa, plus ca dorm la ore tarzii.Poate m-ar ajuta niste vitamine, ceva pentru energie, dar nu stiu ce ar fii bun si in special ceva care sa nu-mi dea pofta de mancare.
0
08-05-2009, ora 20:54
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
Mai fetelor.explicati-mi si mie, va rog, care e treaba cu tinctura de soc. Am citit pe diferite site-uri ca se ia o lingurita la ora18, a doua zi 2 lingurite s.a.m.d pana la 7.Eu am cumparat azi de la plafar si pe prospect scrie ca se ia de 3 ori/zi cate 30-40 picaturi. Adyn@ tu spuneai de tinctura de soc. enlighten me pls !
0
08-05-2009, ora 22:16
Adyn@
Nu este medic/terapeut
Adyn@
Buna fetelor. Imi cer scuze k nu am postat regimul. Inca nu am ajuns la mama. Va promit k o sa il postez cat mai curand. Pt Oana 26. Eu am luat de la plafar elixir din fructe de soc de la Dacia Plant(tinctura de soc).Tin sa mentionez k nu fac reclama. Plafarul de langa mine are majoritatea produselor de la Dacia Plant. Am inteles ca este si tinctura din frunze de soc. Eu am luat azi o lingurita, maine 2.etc pana la 7 lingurite, dupa care se continua cu 7 lingurite timp de 2 luni. Se ia treptat deoarece organismului ii trebuie timp ca sa se obisnuiasca. Daca ai luat 7 lingurite deodata ai risca sa nu te mai ridici de pe buda.Acum mai depinde si de la ce firma ai luat, daca e tinctura din fructe sau din frunze. Chiar nu stiu. Pe majoritatea site-urilor pe care am intrat pt slabire era recomandat sa i-ei cum am scris eu mai sus. Acum nu stiu. Ramane la alegerea ta.
Pt EllaDEE sincer avand in vedere k ai nu copilas mic nu cred k mai ai nevoie de nici o miscare. Din contra.
Pt Ursan. Tin sa te contrazic putin. Eu am luat Capsula de slabit o luna si jumatate.Am tinut si regim, am facut si sport aproape zilnic. Este adevarat ca am eliminat apa dar nu intr-un mod exagerat. Mergeam la toaleta normal, nu am transpirat mai de loc. In schimb am eliminat foarte multa grasime in aceasta perioada de pe toata suprafata corpului. Pur si simplu imi iesea prin piele. Mai tot timpul eram "unsuroasa". In schimb cu tinctura de soc chiar pot sa spun ca elimin foarte multa apa.
0
08-05-2009, ora 23:23
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna! Am luat si eu astazi elixir din fructe de soc de la Dacia Plant si exact ce se gandea Oana26 ma gandeam si eu.Pe cutie scrie ca trebuie luat o lingurita la 100 ml apa, de 3 ori pe zi, inainte de masa, iar pe prospect scrie ca treb luat prima zi o lingurita, a doua zi doua s.a.m.d, asta este cura pentru obezitate.S-ar putea ca prima dozare de 3 ori pe zi sa fie pentru alta afectiune, pentru ca scrie la indicatii ca este si antifebril, diuretic, laxativ.Eu am mai incercat acum 2 ani cura asta, dar am oprit-o pentru ca la cele 7 lingurite deja avea ceva efect de alcool si imi dadea o senzatie ciudata la stomac, dar acum o sa o tin pana la capat :D.Adyna, sa stii ca ai dreptate, mai mult decat sport, mi-ar trebuii ceva mai multa odihna.Numai cat am luat capsula am avut foarte multa energie, am si profitat de asta si am facut si o curatenie generala :)), dar dupa ce am terminat-o m-am molesit rau de tot.
0
09-05-2009, ora 01:28
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
Dupa 7 lingurite din aceasta tinctura care contine alcool, daca o sa conduc si ma opreste politia, o sa iasa ceva in fiola, sau alcool in sange ?
0
09-05-2009, ora 11:00
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Oana26 nu cred ca e asa puternic, daca era cred ca avea si o atentionare pe prospect.Eu nu suport alcoolul deloc si oricat de slab ar fii, tot ma deranjeaza la stomac.Cred ca daca te duci cu cutia, iti pot raspunde si farmacistele la intrebare.
0
09-05-2009, ora 14:24
elena89
Nu este medic/terapeut
elena89
Buna, am citit mesajele voastre insa nu am deloc incredere in produsele farmaceutice pt slabit, oricat de naturale ar fi ele. Fiecare dintre noi are un metabolism diferit si nu la toate functioneaza la fel. Am probleme de greutate inca din copilarie. Eram foarte foarte slaba astfel incat parintii mei s'au ingrijorat si au apelat la sfatul unui medic care mi'a prescris o serie de vitamine. Copil fiind, vitaminele erau placute la gust si le luam necontrolat. Am inceput sa ma ingras la inceput spre bucuria alor mei insa anii au trecut si aceasta ingrasare a continuat astfel incat in clasa a 8 a ajunsesem sa am 80 de kg. Atunci am realizat ca ceva e in neregula.Astfel am hotarat sa tin un regim de slabire. Cateva colege s'au prostit cu un regim insa eu chiar l'am luat in serios. a durat o luna jumatate si am slabit 22 de kg. M'am oprit cand am atins greutatea de 58 de kg datorita senzatiilor puternice de ametiala si moleseala. Nu as putea avea rabdare sa slabesc 2 kg pe luna sau ma rog sa tin tot felul de diete lungi cu rezultate in timp lung, dar nici in pastile creme si alte prostii scoase pe piata. Trebuie sa recunosc ca sportul nu'mi place sunt o persoana lenesa si mai nou dependenta de masina, decat sa merg de cateva ori pe saptamana la sala prefer sa renunt la anumite alimente. Continuand, dupa ce m'am oprit din regim si am atins greutatea de 58 de kg am inceput din nou sa mananc orice oricand deci foarte dezordonat. Au trecut aproape 6 ani de la acea dieta si am mai pus pe mine aproximativ 7 kg de atunci. Astazi am 19 ani si m'am reapucat de acel regim pe care l'am regasit pe o pagina de internet. Am renuntat la masina am lasat'o acasa ( studiez in alt oras) si merg foarte des pe jos. De asemenea nu'mi place sportul si fumez cam un pachet de tigari pe zi. Si deci m'am reapucat de regim si vreau sa slabesc cam 20 de kg. regimul daca il doriti il gasiti pe http://forum.romportal.com/forums/post/62760.aspx. Este adevarat ca e un regim foarte dur si pt a'l putea tine este necesara o vointa extraordinara si o ambitie de fier. dar da rezultate, sau cel putin in cazul meu chiar asa e. Sunt grele primele cateva zile si dupa prima saptamana e posibil sa nu observati rezultatele promise insa dupa a 2 a saptamana totul devine usor daca incerci sa te obisnuiesti cu ideea ca acesta este noul tau stil de viata.
0
09-05-2009, ora 22:45
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
elena89... in primul rand bine ai venit si multumim ca ne-ai impartasit experienta ta.Imi pare rau ca din cauza unor medici, poate, incompetenti te-ai ingrasat. Insa, 22kg pierdute intr-o luna si jum mi se pare exagerat.Ca sa slabesti sanatos trebuie sa slabesti un kg pe sapt.Spui ca nu ai incredere in produsele naturiste dar in schimb ai incredere intr-un regim(pe care nici nu vreau sa il vad), prin care sigur te infometezi, slabesti foarte mult si risti sa te imbolnavesti sau sa iti vina rau pe strada.Ar trebui sa ai mai multa grija de sanatatea ta.Si sunt sigura ca fetele or sa sustina ceea ce am scris.
Toate cele bune!
0
09-05-2009, ora 22:48
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
Adyn@ am incercat tinctura de soc si m-am dus toata noaptea la toaleta.Iti dai seama ca nu am reusit sa ma odihnesc nici un pik. Asa nu imi place :)), mai ai si alte propuneri ?
0
09-05-2009, ora 22:49
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
Hehehehehe. in curand o sa devin cobaiul vostru :)). Nu va suparati!!!!.GLUMEAM !!!!!!
0
09-05-2009, ora 23:19
EllaDee
Nu este medic/terapeut
EllaDee
Buna fetelor! Elena89 bine ai venit! Am vazut dieta, daca nu ma insel seamana cu dieta Atkins.Cu dieta asta nu te infometezi, dar la inceputul dietei multe alimente sunt interzise.
Oana26 ai baut o singura lingurita diluata in apa, sau ai luat-o altfel?Eu sunt la a doua zii si nu am avut nici un simptom.
Fetelor ati inceput vreo dieta? Eu deja vreau sa incep ceva, ca m-am saturat sa o lungesc, dar nu stiu ce dieta sa aleg, fara infometare, dar si cu rezultate ceva mai rapide.
0
10-05-2009, ora 10:44
Oana26
Nu este medic/terapeut
Oana26
EllaDEE am luat doar o lingurita si nici aia plina, diluata in apa (asa cum scrie pe prospect )
0
10-05-2009, ora 12:43
elena89
Nu este medic/terapeut
elena89
Oana26...as innebuni sa fiu constienta ca rezultatul pe care il astept eu va aparea in cateva luni bune nu as avea rabdarea necesara si as renunta repede la idee...iar in regimul respectiv mentioneaza ca se iau zilnic polivitamine ( ceea ce eu nu fac sunt total anti- vitamine ) iar senzatia de oboseala se combate cu potasiu sau sare...e chestie de metabolism dupa o perioada de regim incepi sa iti obisnuiesti organismul cu anumite alimente si cu o asimilare minima daca dupa ce ai atins greutatea pe care o vrei nu trebuie sa te grabesti in a consuma alimente bogate in carbohidrati, in asta consta practic regimul in a consuma cat mai putine hidrocarbonate si nu e vorba de infometare poti manca oricat in limita impusa si sunt o groaza de alimente pe care le poti consuma incadrandu'te in limita respectiva.Bineinteles ca se renunta la paine si la dulciuri in primul rand la sucuri si mancare gatita.Ideea e sa mananci alimentele cele mai sarace in carbohidrati deoarece iti permit sa mananci mai mult cantitativ de exemplu decat sa mananci o felie de paine si un mar poti manca 2-3 crendvursti ( sau cati vrei pt ca 2 bucati au un punct ) poti manca oua si legume. Si nici nu risti sa ai surprize neplacute daca te aflii in afara casei atunci cand folosesti produse farmaceutice cu efect laxativ. E cea mai mare prostie dupa ce ai dat cateva kilograme jos pui imediat la loc, plus ca ai parte de disconfort din partea lor. Am incercat si eu dintr'astea si efectul e nul. Iar daca dupa acest regim eviti a manca seara si a elimina cat de cat dulciurile si painea nu cred ca vor aparea probleme ulterior. Sunt multe regimuri in care daca spre exemplu ai mancat din alimentele permise in limita impusa si peste ai mancat o guma sau o patratica de ciocolata nu mai au niciun efect si o iei de la capat...e o chestie psihica cu cat e mai putin organismul tau e constient ca trebuie sa asimileze o cantitate minima
Adaugă un comentariu / răspuns
191 comentarii 12 ..... 6 7 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.