polip colesterolotic vezicula biliara

18-01-2010
lisia25
Nu este medic/terapeut
lisia25
Buna ziua, de cateva zile acuz niste dureri in partea dreapta in zona ficatul, cateodata durerea imi radiaza spre zona apendicelui si pe piciorul drept, azi mi-am facut o ecografie abdominala generala si mi-a descoperit ca am un polip de 4 mm pe vezica biliara pe partea superioara iar diagnosticul este polip colesterolotic vezicula biliara. Imi spune-ti va rog daca este necesara o operatie?sau cum pot sa ma tratez?am gasit pe internat niste tratamente naturiste si va rog sa imi spuneti daca au vreun efect? doctorul mi-a recomandat Bilichol 2x1/zi in cazul in care apar dureri.
va rog sa imi spuneti daca trebuie sa imi fac analiza la urina pt ca eu am mai avut infectie urinara si am avut simptome ca si in cazul apendicitei
Multumesc!!
1 comentarii
0
14-05-2010, ora 07:55
massimo
Nu este medic/terapeut
massimo
buna ziua! din cauza unor dureri in partea stinga (colon) am facut si eu o ecografie abdominala generala si..mi s-a gasit si mie un polip in vezica biliara. diagnosticul a fost: polip colesterolotic. intrebare: cum pot scapa de acest polip? este posibil ca durerile de colon din partea stinga sa fie din cauza acestui polip?
va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație!
Clinicile Proctoline. Detalii