Polip Endocol

Buna ziua,
De curand am primit rezultatele la bulletinul anatomo-patologic si doresc sa se interpreteze sincer rezultatul de mai jos.
Diagnostic trimitere: Polip Endocol
Piesa trimisa in urma chiuretajului:
1. Polip Endocol
2. Chiuretaj Endocol
3. Chiuretaj cavitate uterina
Diagnostic:
1.Polip endocervical adeno-fibros ce prezinta metaplazie scuamoasa matura glandulara si inflamatie cronica activa, acoperit de epiteliu scuamos cu papilom plan;
2. Produs redus de chiuretaj endocol ce prezinta rare glande endocervicale cu metaplazie scuamoasa matura si fragmente mici de epiteliu exocervical cu papilom plan;
3. Produs moderat de chiuretaj ce prezinta endometru proliferativ stadiu incipient si fragmente mici de epiteliu scuamos exocervical.
Va multumesc anticipat pentru sprijin, Elena.
De curand am primit rezultatele la bulletinul anatomo-patologic si doresc sa se interpreteze sincer rezultatul de mai jos.
Diagnostic trimitere: Polip Endocol
Piesa trimisa in urma chiuretajului:
1. Polip Endocol
2. Chiuretaj Endocol
3. Chiuretaj cavitate uterina
Diagnostic:
1.Polip endocervical adeno-fibros ce prezinta metaplazie scuamoasa matura glandulara si inflamatie cronica activa, acoperit de epiteliu scuamos cu papilom plan;
2. Produs redus de chiuretaj endocol ce prezinta rare glande endocervicale cu metaplazie scuamoasa matura si fragmente mici de epiteliu exocervical cu papilom plan;
3. Produs moderat de chiuretaj ce prezinta endometru proliferativ stadiu incipient si fragmente mici de epiteliu scuamos exocervical.
Va multumesc anticipat pentru sprijin, Elena.
1 comentarii

Buna, ma numesc ana si am o ploblema destul de grava..prietenul meu a facut un nodul la mana mai sus de cot si s-a infectat, a luat antibiotic, nu il doare foarte rau, dar creste tot mai mult..el a luat doar antibiotic..va rog sa ma ajutati..ce poate lua sau ce este de facut fara operatie..va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: