Polipoza intestinala

29-03-2010
damiki
Nu este medic/terapeut
damiki
Va scriu din nou cu speranta ca ma veti ajuta : acum 2 saptamani v-am scris ca mamei in urma endoscopiei i-au pus urmatorul diagnostic: HGTH AXIALA, gastrita eritematoasa cu polip antral, intre timp am aflat ca nu reprezinta cancer dar in urma repetarii endoscopiei i s-a mai pus un diagnostic; POlipoza intestinala, am citit ca acesta ar fi cancer si ca este si ereditara. Atat eu cat si sora mea am prezentat unul din simptome : eu am avut anemit fepriva iar ea are uneori scaun cu sange.As vrea sa imi spuneti cat de periculoasa este aceasta Polipoza intestinala, am citi ca tb neaparat interventie chirurgicala pt extirpare dar intradevar este cancer, ? se poate vindeca ?, exista pericolul ca eu si sora mea sa avem si noi? si ce sanse sunt: imi este foarte teama sa nu fie tumori magline si sa se extinda :dc sunt pe intestinul subtire(sunt foarte multi ) si a aparut unul si pe stomac, cel de pe stomac are 1 cm, cei de pe intestin nu stim. I s-a recomandat sa fc coloscopie. Va rog mult ajutati-ma si ce ne recomdati sa facem.
Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
29-03-2010, ora 20:56
damiki
Nu este medic/terapeut
damiki
Va rog mult ajutati-ma..:(((((
0
30-03-2010, ora 20:18
damiki
Nu este medic/terapeut
damiki
Chiar nu ma poate ajuta nimeni ..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: