Polipoza nazala

06-01-2019
Elena 05
Nu este medic/terapeut
Elena 05
Aș dori niste sfaturi daca se poate am 33 de ani pana acum nu m-am confruntat cu asa ceva din cauza ultimului loc de munca am avut probleme cu nasul mi se tot anfunda probabil am facut ceva alergie am folosit o perioada biorinil care m-a ajutat asta pana cand am aflat ca sunt însărcinată, am întrerupt spray ul si apoi am descoperit an nara dreapta o umflatura din cauza care ia nu mai pot respira bine numai pe o nara sau pe gura mai mult am pierdut si mirosul si am secretii tot timpul. Am fost de curând la orl si mi-a spus ca am polipi dar din cauza ca sunt însărcinată nu ma poate opera acum eu va rog sa ami recomandări ceva daca este pana nasc pentru ai micșora sau ce se poate face am 14 săptămâni de sarcina si nu știu ce sa fac pana la gata ma odihnesc foarte greu din cauza nasului ce ami puteți recomanda? Sau suntsi ceva tratamente naturiste?
2 comentarii
0
06-01-2019, ora 19:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 cititi pe google despre alimente Alergene si le EXCLUDETI complet din alimentatie..asta intretine rinita alergica si cresterea polipilor ( aici intra si laptele si carnea de pui din comert...s.m.a )
2 nasul se poate spala doar cu ceai cald de musetel..si dupa adminisrat rinopanteina sprey sau quixx soft( vedeti cu care mai bine)
0
06-01-2019, ora 20:02
Elena 05
Nu este medic/terapeut
Elena 05
Va mulțumesc frumos pentru sfat al voi urma sa vedem poate va fi mai bine am sa mai revin.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipertrofia adenoidiană are cauze genetice și virale, potrivit unui nou studiu
  •