Posibil astm

Buna ziua, am si eu o fetita de 3 luni si are o problema cu respiratia.
Am iesit cu ea afara cand avea 2 luni jum era o zi ploioasa si cu un vant rece si cand i-a batut vandul in fata nu mai putea sa respire. De atunci am tot urmarit-o si acasa daca ii suflu foarte putin in fata da sa se inece ca si cum nu ii ajunge aerul, din cand in cand tuseste foarte rar si o data sau de doua ori cam la 2 3 4 zile, si mai da si singura sa se inece la fel sa ramana fara aer din csnd in cand.
Sunt foarte ingrijorata si ink nu am fost la doctor cu ea ar putea fi astm? Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc.
Am iesit cu ea afara cand avea 2 luni jum era o zi ploioasa si cu un vant rece si cand i-a batut vandul in fata nu mai putea sa respire. De atunci am tot urmarit-o si acasa daca ii suflu foarte putin in fata da sa se inece ca si cum nu ii ajunge aerul, din cand in cand tuseste foarte rar si o data sau de doua ori cam la 2 3 4 zile, si mai da si singura sa se inece la fel sa ramana fara aer din csnd in cand.
Sunt foarte ingrijorata si ink nu am fost la doctor cu ea ar putea fi astm? Va rog sa-mi raspundeti. Va multumesc.
1 comentarii

Buna seara,
nu se poate pune diagnostic de astm la un copil asa mic. Mergeti la medicul pediatru pentru un consult.
nu se poate pune diagnostic de astm la un copil asa mic. Mergeti la medicul pediatru pentru un consult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Astm bronsic la copil tratat cu Singuler
- 2Probleme respiratorii
- 2tot timpul am senzatia ca nu pot respira
- 5starea de frica, respiratie greoaie
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 1astm?
- 4senzatie de nod-baza gatului, durere trahee in inspir
- 1crize respiratorii
- 1probleme de respiratie
- 2Probleme cu respiratia, va rog am nevoie de un sfat !
- 22Cascat, oftat, nu pot respira corect
- 7amorteala partea stanga a corpului + respiratie greoaie
- 4alergie sau astm?
- 1Probleme respiratie dupa o viroza si secretie mare de mucus
- 5respir cam greu, uneori chiar ma sufoc
- 1probleme de respiratie
- 3Dureri cand respir
- 3astm... dupa o simpla consultatie?
- 1Astmul atopic
- 3respiratie zgomotoasa
Mai multe informații despre: Astmul caile respiratorii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: