posibil cancer?
Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat, daca se poate.Am 34 de ani si in 2008 am suferit o miomectomie(polifibromatoza uterina), in 2009 a urmat o a doua interventie pt ovare polichistice si aderente de la prima operatie.Acum, datorita faptului ca am dureri mari la ovarul drept si hemoragii frecvente, am refacut analizele. Testul papanicolau a iesit c3 ascus. Care sunt sansele sa fie cancer?De ce tot apar aceste chisturi?Ce trebuie sa fac mai departe?Am fost la 3 spitale si fiecare medic mi-a spus altceva.
2 comentarii
Pentru doar un C3 trebuie sa faci o colposcopie cu biopsie si, eventual, o tipizare HPV.dar daca ai si hemoragii frecvente, necontrolate decat partial cu terapie, cred ca se impune histerectomia. Dar prima data fa biopsia.e foarte importanta.
Va multumesc mult. Am facut simbata testul hpv si genotiparea virala, rezultatul este gata in 10 zile. Voi face si colposcopia dupa rezultatul acesta. In ceea ce priveste histero, eu am incercat inca de la operatia de anul trecut sa o fac dar medicul a spus ca nu se impunea la momentul respectiv. Fac orice numai sa scap de durerile de burta si de singerarile frecvente. Nu pot avea o viata normala in felul acesta.Oricum, va multumesc inca o data pt ajutor si am sa va comunic rezultatele de la test.
Alte subiecte recente din această secțiune: