Posibil initiere travaliu prematur?

20-04-2011
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Buna ziua. Fiind saptamana de dinaintea Pastelui, ne-am apucat de curatenie si noi. Si a durat destul de mult, prima parte, cam vreo 8 ore, destul de concentrate. Problema e ca acum dimineata, resimt o usoara jena in abdomenul inferior si o scurgere galbuie, lipicioasa, cleioasa, cu un miros caracteristic. Dar doar atat, fara sangerari, fara dureri, nici macar contractii clare. Daca ma asez pe spate, jena dispare. E posibil sa se desprinda dupul cervical? Asa mi se intampla mereu dupa ce fac un efort mai marisor. Mentionez ca nu am ridicat nimic greu, nu m-am fortat, doar am curatat faianta si niste obiecte de mobilier. Doar ca a durat mai mult timp si am tot facut genuflexiuni. As avea de ce sa imi fac griji?
1 comentarii
0
21-04-2011, ora 17:17
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Las-o mai usor cu curatenia, cheama pe cineva sa te ajute..nu-ti face deocamdata griji, dar odihneste-te, mai fa putina mancare si atat ; nu trebuie sa-ti risti evolutia sarcinii, nu intra zilele in sac, ai tot timpul din lume sa faci pe indelete, si dupa sarbatori, curat..dar daca apar sangerari, contractii si dureri abdominale sa mergi la o maternitate in triaj sa vezi ce se intampla.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul