Posibil oare ca anxietatea sa treaca de la sine :-/
Ma refer sa nu rămîn dependent de medicatie.Am multe medicamente in prezent pt mai multe diag.Am pt inima medicamente.Am pt ficat medicamente.Am pe o boala cronica medicamente.Am pt asm sorei.Am medicamente peste medicamente zilnic dim, prînz, seara.Acestea pt anxietate ma gîndeam că ar mai LIPSI.Am fost la medic Psihiatru si mi a dat Coaxil a spus sa incep sa le iau doar in cazul in care se indesesc crizele de anxietate, pina atunci sa continui cu Distonoplant.In prezent iau Distonoplant date de medicul de familie.Sint ok city și de putin.Am 3 săptămîni s au mai mult 5 săptămîni de cînd am acesta problema.Am urmarit si pe yutub clipurile baiatului acela care vb f frumos si pe intelesul meu refefitor la anxietate si atacurile de panica.NU as vrea sa incep tratamentul cu coaxil mi a fost recomandat sa iau in cazul in care se agravează indesesc crizele de anxietate 1/2 din pastila dimineata si tot asa seara.
Asta in prima luna dupa care sa cresc la 1pastila dim si 1seara.
Mi a dat si scris medicală sa pot lua tratamentul pe reteta de la met de fam.
Va multumesc anticipat pt orce fel de informati
Sanatate multa va doresc tuturor sigilii ATÎÎT.
Asta in prima luna dupa care sa cresc la 1pastila dim si 1seara.
Mi a dat si scris medicală sa pot lua tratamentul pe reteta de la met de fam.
Va multumesc anticipat pt orce fel de informati
Sanatate multa va doresc tuturor sigilii ATÎÎT.
1 comentarii
Anxietatea nu trece de la sine, dacă ai o anumită predispoziție. Medicația rezolvă situația pe moment, ca să nu mai revină e nevoie și de psihoterapie. E nevoie de o evaluare psihologică să știi care sunt cauzele care-ți declanșează anxietatea și să lucrezi cu un psiholog pentru diminuarea acestora și schimbarea modului de gândire anxios. Altfel, anxietatea se menține și ori de câte ori întâlnești o situație dificilă, poate crește.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Acest videoclip îți va schimba viata
- 4Atacuri de panica cu dureri de piept
- 1Lipsă/dificultate de concentrare
- 6Anxietate, panica chinuitoare cand vad ca nu am somn.
- 2Insomnie
- 3Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica