posibil sarcina

Salut cu 5 saptamini in urma am avut o relatie sexuala neprotejat caci era a 3 zi dupa finisarea ciclului menstrual. Prietenul nu a ejaculat in interior si cu o saptamina in urma am dat analizele de singe si urina si miau spus k nu am nici o schimbare dar dupa cite stiu caci analizele trebu sa arate ceva schimbari simptome de sarcina nu am avut ciclul a venit la timp dar totusi as dori sa stiu este vriun risc sa fi ramas insarcinata???
4 comentarii

dar eu nu inteleg de ce mai pui intrebarea asta care nu are nici o logica. daca nu ai avut simptome de sarcina si nici nu ti-a intarziat cm.
cred k visezi prea mult ;)
cred k visezi prea mult ;)

Inainte de orice daca nu ai facut test de sarcina analizele alea nu au nici o valoare.Decat daca ai facut beta hcg.Bun alta la rand simptomele nu apar asa repede.3. Chiar si beta hcg poate sa dea gres.Testul de sarcina e sfant.Dar ddin cate spui nu cred.Erai imediat dupa menstruatie cand cel putin teoretic nu aveai cum sa ramai.Apoi nu a ejaculat in interior.De unde sarcina?Sanatate si fa testul.

acuma 2 saptamani am stimulat un act sexual cu prietenul meu si a ejaculat pe pantaloni mei mai exact pe picioarul stang, pot ramane insarcitana?( eram aman2 imbracati)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 12o intrebare: sunt insarcinata?
- 4pericol de sarcina
- 4oare sunt insarcinata?
- 10menstruatie
- 4sunt insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 0Posibila sarcina?
- 1Exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata inainte de a incepe sa iau AC?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1test de sarcina negativ dar o posibila sarcina?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 0Risc de sarcina ?
- 3Sarcina?
- 9Posibilă sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: