posibil sarcina?

acum trei săptămâni am avut primul contact sexual fiind neprotrjat la 9 zile după menstruatie, prietenul meu a ejacuat intr-un prosop, avand un alt contact la ceva timp!la o saptamana am facut un test de sarcina care a ieşit negativ si un al doilea test după câteva zile cu acelasi rezultat, pot spune ca in perioada asta am avut probleme si la urinare, dureri si usturimi si uneori mancarimi suportabile, am luat medicamente prescrise si am facut bai cu bicarbonat de sodiu şi mi-a trecut, problema este ca luna aceasta in loc de menstruatia am avut scurgeri maronii nu foarte abundente începând pe 7 august si acum simt doar usturimi in afara vaginului !mentionez faptul ca luna aceasta am fost stresata rau din cauza permisului de conducere!Acele scurgeri maronii pot fi din cauza stresului sau as putea fi insarcinata?va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o eventuală părere!
2 comentarii

Buna ziua,
Este necesara o vizita la medicul ginecolog si un examen de secretie pentru a depista o posibila infectie.
O zi placuta!
Este necesara o vizita la medicul ginecolog si un examen de secretie pentru a depista o posibila infectie.
O zi placuta!

buna ziua!asta o sa fac!va multumesc frumos si apreciez!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Cand apar semnele de gravida?
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4Nu stiu ce sa mai cred?!
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 9Sarcina sau menstruatie neregulata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 0E posibil sa fiu gravida?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 3Insarcinata fiind virgina
- 6Sunt insarcinata?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 0Posibila sarcină?
- 2Despre o probabilă sarcină
- 0Poate fi sarcina ?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: