Posibil sarcina?
buna ziua, am si eu asa o intrebare... mi-a venit ciclu menstrual doar o zi, iar dupa asta mi s-a oprit... exista sanse sa fi ramas insarcinata? tin sa mentionez ca am avut sex protejat in ziua cind mi s-a inceput si ca am ciclu neregulat (pot avea de 2-3 ori pe luna cite 8 zile).. va rog frumos, raspundeti cit de repede posibil, este foarte important..
3 comentarii
Daca sexul a fost protejat si nu au existat "accidente" nu aveti de ce sa va temeti. Ar trebui insa sa aflati care este cauza ciclului neregulat, care nu este tocmai in regula. Va recomand analize medicale specifice (dozare hormonala). Daca nu rezolvati situatia cu ciclul vezi trece prin astfel de spaime in fiecare luna?! Iar atunci cand chiar veti ramane insarcinata nu va veti putea da seama...
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Pai prietenul meu imi spune sa imi fac griji in privinta asta, insa oricum ma tem )
Merci mult de raspuns )
Merci mult de raspuns )
Si eu de cateva luni imi vine odata la o 5 satamani, iar luna aceasta mia venit dupa 16 zile.Nu este vorb DE O Sarcina, cred ca este o dereglare hormonala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 5prezervativul s-a rupt... oare sunt insarcinata?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 3contact intravaginal !
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 1insarcinata fara penetrare?
- 2Sunt însărcinată? Vă rog să mă ajutaţi!
- 4E posibil sa raman insracinata?
- 3sarcina la o saptamana dupa ciclu?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 0pastila uitata, pot fi insarcinata?
- 1Posibil sarcina?
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 0probabilitatea sarcinii
- 0Menstruatie sau nu
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: