Posibil sarcina?
buna ziua, am si eu asa o intrebare... mi-a venit ciclu menstrual doar o zi, iar dupa asta mi s-a oprit... exista sanse sa fi ramas insarcinata? tin sa mentionez ca am avut sex protejat in ziua cind mi s-a inceput si ca am ciclu neregulat (pot avea de 2-3 ori pe luna cite 8 zile).. va rog frumos, raspundeti cit de repede posibil, este foarte important..
3 comentarii
Daca sexul a fost protejat si nu au existat "accidente" nu aveti de ce sa va temeti. Ar trebui insa sa aflati care este cauza ciclului neregulat, care nu este tocmai in regula. Va recomand analize medicale specifice (dozare hormonala). Daca nu rezolvati situatia cu ciclul vezi trece prin astfel de spaime in fiecare luna?! Iar atunci cand chiar veti ramane insarcinata nu va veti putea da seama...
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Pai prietenul meu imi spune sa imi fac griji in privinta asta, insa oricum ma tem )
Merci mult de raspuns )
Merci mult de raspuns )
Si eu de cateva luni imi vine odata la o 5 satamani, iar luna aceasta mia venit dupa 16 zile.Nu este vorb DE O Sarcina, cred ca este o dereglare hormonala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3Pot fi insarcinata chiar daca nu a ejaculat?
- 10se poate intampla ceva ?
- 2pot ramane insarcinata?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 0Posibila sarcina?
- 13Pot fi insarcinata?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 3Sunt insarcinata ?
- 12Posibil sarcina nedorita
- 0Sansa sa raman insarcinata?
- 0Pot rămâne gravida?
- 2Pot fi insarcinata?
- 0sint insarcinata? URGENT? trebuie sa stiu nu vreau sa tin sarcina
- 3Simptome sarcina?
- 0Sarcina sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: