Posibil Tricofitia?
Bogdan, Am 28 de ani si am ajuns la capatul puterii. Mancarimea (indeosebi in spatele capului) este exasperanta iar par de abia mai am.
Este posibil sa fie ceva mai mult de o dermatita seboreica cum mi-au spus 2 medici de la CMU fara a se uita la scalpul meu mai mult de 4 secunde adunat.
Poate sa fie Tricofitia?
Este posibil sa fie mai multe cauze printre care si vreo boala de piele sau ceva ce am luat de la pisica.
Am aceste mancarimi cam de cand am luat pisica, poate fi doar o coincidenta sau poate chiar are legatura.
Atunci cand am luat-o avea raie in urechi.
Trebuie sa mentionez ca uneori imi apar si niste basicute cu puroi in cap.
Si prietenea mea are cam aceleasi mancarimi si i s-a rarit parul si ei.
Aseara imi venea sa plang, atat de rau ma manca capul si nu am inchis un ochi toata noaptea.
De asemenea, daca ar fi fost semne de Alopecia, as fi inteles sa fie pe frunte si in crestet, dar parul meu dispare proportional de pe tot scalpul. Este incredibil de rar si tare am impresia ca se datoreaza unor bacterii, ciuperci sau altor cauze care fara o analiza amanuntita for face ca intr-un final sa imi pierd tot parul si mancarimea sa nu dispara.
Ati putea sa ma ajutati cu informatii sau sa imi recomandati-mi si mie un doctor in Bucuresti care sa se poata uita la scalpul meu mai mult de 2 secunde cum fac cei de la CMU si sa poata sa imi faca o analiza completa a scalpului, gen analiza microscopica a radacinii si a firului de par, biopsie sau orice altceva care sa spuna absolut totul despre ce umbla pe pielea capului meu si sa imi dea si mie o solutie?
Tricofitia poate fi depistata la o analiza microscopica?
Va multumesc si sper sa nu ocoliti problema mea.
Este posibil sa fie ceva mai mult de o dermatita seboreica cum mi-au spus 2 medici de la CMU fara a se uita la scalpul meu mai mult de 4 secunde adunat.
Poate sa fie Tricofitia?
Este posibil sa fie mai multe cauze printre care si vreo boala de piele sau ceva ce am luat de la pisica.
Am aceste mancarimi cam de cand am luat pisica, poate fi doar o coincidenta sau poate chiar are legatura.
Atunci cand am luat-o avea raie in urechi.
Trebuie sa mentionez ca uneori imi apar si niste basicute cu puroi in cap.
Si prietenea mea are cam aceleasi mancarimi si i s-a rarit parul si ei.
Aseara imi venea sa plang, atat de rau ma manca capul si nu am inchis un ochi toata noaptea.
De asemenea, daca ar fi fost semne de Alopecia, as fi inteles sa fie pe frunte si in crestet, dar parul meu dispare proportional de pe tot scalpul. Este incredibil de rar si tare am impresia ca se datoreaza unor bacterii, ciuperci sau altor cauze care fara o analiza amanuntita for face ca intr-un final sa imi pierd tot parul si mancarimea sa nu dispara.
Ati putea sa ma ajutati cu informatii sau sa imi recomandati-mi si mie un doctor in Bucuresti care sa se poata uita la scalpul meu mai mult de 2 secunde cum fac cei de la CMU si sa poata sa imi faca o analiza completa a scalpului, gen analiza microscopica a radacinii si a firului de par, biopsie sau orice altceva care sa spuna absolut totul despre ce umbla pe pielea capului meu si sa imi dea si mie o solutie?
Tricofitia poate fi depistata la o analiza microscopica?
Va multumesc si sper sa nu ocoliti problema mea.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese