Posibila cistita interstitiala

Daca are nevoie cineva pentru cistita interstitiala de Fibrase si Cystoprotek, pentru ca eu am terminat tratamentul si mi-au mai ramas cateva cutii: 5 de Fibrase si 1 tub Cystoprotek dati-mi un semn!
Multumesc si multa sanatate!

dupa tratamentul cu Fibrase si Cystoprotek te-ai vindecat de IC? Eu nu...

Nu stiu cat de bine si-au facut efectul Cystoprotek si Fibrase, pentru ca eu am mai facut si alte tratamente in acelasi timp, plus kinetoterapie...Nu sunt vindecata complet, dar pot spune ca sunt mult mai bine...dat fiind faptul ca ma lupt cu aceasta problema de ani buni...de pe la 15!

Eu am cistita interstitiala de foarte mult timp, intradevar dieta este un factor important in ameliorarea simptomelor. Stiu doar ca fiecare organism reactioneaza diferit la anumite alimente de aceea singura va pueti da seama ce va face bine si ce nu.
Alcool, cafea, citirice ( portocale, rosii), sucuri acidulate, apa minerala, ciocolata, in general cam tot ce contine zahar cat mai putin si daca s-ar putea deloc, macar o perioada, inghetata la fel, ca de...sezonul cald ne mai imbie, drojdie asa cum a scris si doamna mai sus, sosuri care contin suc de rosii, codimente, piper, sare.
Incercati salatele cu putin ulei de masline si zeama de lamaie, beti ceai de merisor in care puneti un varf de bicarbonat de sodiu foarte bun pt aciditatea urinei, doua cani pe zi, bai de sezut cu coada soricelului minim 20 minute seara.
Evitati pe cat posibil stresul si frigul!
Ceea ce va pot spune in ceea ce ma piveste este faptul ca eu am incercat multe tratamente, ameliorari sau simtit doar la cele homeopate in care eu am foarte mare incredere, la fel de mult m-au ajutat si sedintele de kinetoterapie si gimnastica medicala pt intarirea muschilor pelvieni.Imi pare rau sa aud de sarcina, este adevarat ca in cazul nostru al celor cu CI este mai greu, dar nu impsoibil si sunt sigura ca atunci cand nici nu o sa va asteptati o sa vina si bebelusul!
Stim cu toatele ca aceasta boala tratabila 100% nu prea are cum, dar cel putin o putem tine sub control si de ce nu sa incercam in a avea o viata cat de cat norrmala.
Doamne Ajuta!
Eu spe

Este adevarat, de anul trecut din luna aprilie am descoperit si eu aceasta terapie, care pe mine m-a ajutat foarte mult!!!
La inceput am fost sceptica, dar am zis ca nu am nimic de pierdut! Asa cum am scris mai sus, medicamente nu mai iau, beau decat ceaiuri si fac bai de sezut si urmez de asemenea aceste sedinte, ce-i drept cu cateva pauze din cauza faptului ca nu am putut ajunge mereu la Bucuresti, momentan locuind in provincie.
Multa sanatate tuturor!

Terapia boewn ajuta in problema urinarilor frecvente( mai ales pe timpul noptii) in sensul ca rareste intervalul dintre mictiuni? Cei care au facut pot spune ca viata a revenit la normal? Sunt sigura ca aceasta metoda de eliberare a emotiilor blocate trebuie sa dea rezultate, dar as fi vrut sa stiu mai multe de la cei care au incercat-o.
Sau despre orice metoda nemedicamentoasa, adica de terapii alternative care dau rezultate. Trebuie sa existe cai de reechilibrare emotionala.
Eu urmez un tratament homeopat deocamdata, dar inca nu gasesc rezolvarea.
Multumesc anticipat pentru colaborare!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 5urinez des, usturime si urat mirositoare
- 8de 4 zile de fiecare data cand urinez ma doare ingrozitor
- 3infectie urinara
- 9ph mare
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 0infectie urinara recurenta ?
- 1usturime in timpul urinarii si o scurgere albicioasa
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 1Probleme la urinare
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 2Problema urinala!
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 1Dupa urinare curge un lichid alb
- 3Infectie urinara
- 2Miros neplăcut in zona intima
Mai multe informații despre: usturimea la urinare infectia urinara