Posibila infectie cu limbrici; eficienta med naturiste?
Buna ziua. Situatia mea este aceasta:
- furnicaturi si mancarimi in zona anusului, aleatorii (nu in fiecare zi, si nu neaparat seara)
- mancarimile persista si cresc in timp ce ma frec (cu hartie igienica desigur) dar apoi dispar de la sine in scurt timp
- membrii familiei au avut viermi in trecut (poate chiar si in prezent)
- nu sufar dureri de stomac sau intestine
- nu sufar greata sau lipsa de apetit
- nu pierd greutate
Inca nu m-am dus la doctor pentru ca, sincer, e un subiect foarte penibil si dezgustator. Ma tem ca mi se va cere mostra de scaun. Asadar momentan am de gand sa incerc o cura cu "Vermicin Forte D101" (la recomandarea farmaciei), care mi se pare ca e o magarie naturista bazata pe uleiuri, care-mi va distruge stomacul dar nu si viermii.
Urmatoarele lucruri ma intereseaza cel mai mult:
- poate cineva sa confirme daca Vermicin Forte D101 functioneaza sau nu?
- exista medicamente anti-parazit (adevarate) care se pot elibera fara prescriptie?
Ma astept la raspunsuri gen "du-te la doctor" dar va dati seama ca din timp ce postez aici, doresc sa evit vizita.
Va multumesc.
- furnicaturi si mancarimi in zona anusului, aleatorii (nu in fiecare zi, si nu neaparat seara)
- mancarimile persista si cresc in timp ce ma frec (cu hartie igienica desigur) dar apoi dispar de la sine in scurt timp
- membrii familiei au avut viermi in trecut (poate chiar si in prezent)
- nu sufar dureri de stomac sau intestine
- nu sufar greata sau lipsa de apetit
- nu pierd greutate
Inca nu m-am dus la doctor pentru ca, sincer, e un subiect foarte penibil si dezgustator. Ma tem ca mi se va cere mostra de scaun. Asadar momentan am de gand sa incerc o cura cu "Vermicin Forte D101" (la recomandarea farmaciei), care mi se pare ca e o magarie naturista bazata pe uleiuri, care-mi va distruge stomacul dar nu si viermii.
Urmatoarele lucruri ma intereseaza cel mai mult:
- poate cineva sa confirme daca Vermicin Forte D101 functioneaza sau nu?
- exista medicamente anti-parazit (adevarate) care se pot elibera fara prescriptie?
Ma astept la raspunsuri gen "du-te la doctor" dar va dati seama ca din timp ce postez aici, doresc sa evit vizita.
Va multumesc.
1 comentarii
Examen coproparazitologic si coprocultura. Mers la medicul de familie cu rezultatele pentru a primi tratament pentru ce fel de viermi a rezultat ca aveti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?