posibila sarcina?
Iau de cateva luni jeanine. Seara trecuta am uitat sa iau pastila (din a treia sapamana) si am avut contac sexual. In seara asta am luat 2 tablete(cea uitata si cea care era la rand). Cum trebuie sa procedez in continuare? E posibil sa raman insarcinata?
Multumesc pt. raspus.
Multumesc pt. raspus.
5 comentarii
Buna, am si eu o nelamurire! Iau anticonceptionale Yasmine. Am inceput de curand si as vrea sa stiu daca am avut contact sexual in a 8-a zi de la luarea pastilelor exista posibilitatea de a ramane insarcinata, avand in vedere faptul k nu am folosit alta metoda contraceptiva...?
daca ai inceput sa iei din prima zi de menstruatie ai fost protejata chiar de la prima pastiluta. si chiar daca nu le-ai luat din prima zi de menstr tot ai fost protejata ca deja luasei 7 pastilute.
Bună am făcut dragoste cu iubitul meu înainte de ovulaţie la începutul ne-am protejat dar după ceva timp am făcut-o fara prezervativ el nu și-a dat drumul în mine după am fost la baie și am urinat e posibil sa fiu însărcinata?? După o ora am luat pastila de doua zi. Sunt însărcinata???
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4e in intarziere 3 zile exista riscuri sa fiu insarcinata in luna 2 deja?
- 3poti sa ramai insarcinata cu lichidul preejaculator
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 2sunt insarcinata?
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 5sunt insarcinata?
- 13Mi-a intarziat ciclul trei luni...
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 0insarcinata sau dereglare?
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 3Pot fi gravida ?
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 2oare e sarcina?
- 6Insarcinata cu prezervativ?
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 0Testele de sarcina
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: