posibila sarcina?
Am si eu o intrebare, am facut dragoste cu prietenul meu, nu si-a dat drumu in mine, dar mi-e frica sa nu raman insarcinata, am luat o pastila postinor credeti ca ar trebuii sa o i-au si pe a doua?
1 comentarii
VDE
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 8pot sa raman insarcinata?
- 3insarcinata sau nu?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 10Pot sa raman?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 0există riscul unei sarcini?
- 2Sarcina si lichid preejaculator
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
- 11Virgina insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 4Sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: