posibila sarcina?
Am si eu o intrebare, am facut dragoste cu prietenul meu, nu si-a dat drumu in mine, dar mi-e frica sa nu raman insarcinata, am luat o pastila postinor credeti ca ar trebuii sa o i-au si pe a doua?
1 comentarii
VDE
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
In primul rand prietenul tau nu si-a dat drumul in tine ca sa ramai insarcinata!!!!!!!in al 2 lea rand "pastila de a2a zi" se ia doar atunci cand partenerul isi da drumul in partenera sa, si ca sa eviti o sarcina nedorita, o folosesti(si isi face efectul garantat) dar la tine nu era cazul deloc(ai luat-o degeaba, chiar fara rost)..nici sa nu te gandesti ca o iei pe a 2 a ca cinr stie ce efecte poate avea asupra ta...nu te mai stresa atata ca nu esti insarcinata...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 2Pot fi insarcinata?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4Urgent raspundeti care stiti - pot ramane gravida?
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 0oare sunt insarcinata?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 7Help.. sarcina?
- 3Pot fii insarcinata???
- 7Ce as putea face?
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 4Sanse sarcina.
- 0Cand are loc ovulatia?
- 3Sex neprotejat în ziua 16 (ovulație)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: