posibila sarcina?

11-11-2014
andree3636
Nu este medic/terapeut
andree3636
Exista posibilitatea unei sarcini, in conditiile in care nu are loc penetrarea pt ca ambii parteneri poarta lenjerie intima, iar fata este virgină? E posibil ca spermatozoizii sa pătrundă in vagin prin lenjeria intima, chiar daca himenul nu este rupt? Menstruatia a venit normal 2 luni la rand(in aug si septembrie) iar in oct, a venit cu vreo 2 saptamani mai târziu, conf calendarului (adică pe 24 in loc de 10...folosesc de puţin timp metoda calendarului, dar de obicei după 20 ale lunii îmi vine). După terminarea menstruaţiei, la vreo 5 zile am făcut un test, dar nu in urina de dimineaţa, ci a doua, si a ieşit negativ.
2 comentarii
0
11-11-2014, ora 20:12
andree3636
Nu este medic/terapeut
andree3636
*specific ca nu am avut nici un fel de simptom (ameţeală, greata, pofte)
0
12-11-2014, ora 23:56
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Primul raspuns: nu. Iar virginitatea nu scade sansele de sarcina;
Al doilea raspuns: nu. Oricum, sa nu-ti imaginezi ca himenul arata ca un 'şoric' care nu lasa nimic sa treaca daca nu este rupt.

Acum...folosesti metoda calendarului cu lenjeria intima pe voi? El ejaculeaza in lenjeria intima de fiecare data? Daca e asa atunci te stresezi inutil. Cand relatia voastra va evolua si veti renunta la lenjeria intima in pat, cand sperma va trece de labiile mici abia atunci poti fi ingrijorata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •