Posibila sarcina dupa petting?
Buna, aprox. 2 saptamini eram cu iubitul meu si el isi misca penisul (acoperit de pielea lui) peste vulva mea, iar cind a simtit ca iese sperma l-a ferit, si nu a ejaculat pe ea. E posibil sa fi ramas insarcinata de la acel lichid? Eram in prima zi dupa finisarea menstruatiei. Mentionez ca inainte de asta s-a terminat odata, dar s-a sters cu servetele umede si a zis ca scurs tot, si am auzit ca daca spermatozoizii intra in contact cu aerul mor.. Ajutorrr !
3 comentarii
Insarcinata nu sunteti.
Dar nu asta trebuie sa va ingrozeasca. Un copil este fructul iubirii, un dar de la Dumnezeu. Nu un monstru.
Prin petting se pot lua herpesul genital si virusul HPV (Human Papiloma Virus) care are peste 100 de tulpini.
Peste 50 % din populatia activa sexual este infectata cu acest virus care poate produce cancerul de col uterin si daca faceti si sex oral... cancer in gat.
De cele mai multe ori nici HPV, nici herpesul genital nu se vad cu ochiul liber. Partenerul e doar purtator. Intrebati baiatul cu cate fete ai mai facut petting, sex oral, sex anal inainte, fetele alea au mai facut si ele cu n... etc
Film pentru incepatori in ale sexului
-*
Trebuie sa va documentati si sa puneti bine in balanta ceea ce faceti ca apoi veti spune ca nu ati stiut.
(*modificat de admin)
Dar nu asta trebuie sa va ingrozeasca. Un copil este fructul iubirii, un dar de la Dumnezeu. Nu un monstru.
Prin petting se pot lua herpesul genital si virusul HPV (Human Papiloma Virus) care are peste 100 de tulpini.
Peste 50 % din populatia activa sexual este infectata cu acest virus care poate produce cancerul de col uterin si daca faceti si sex oral... cancer in gat.
De cele mai multe ori nici HPV, nici herpesul genital nu se vad cu ochiul liber. Partenerul e doar purtator. Intrebati baiatul cu cate fete ai mai facut petting, sex oral, sex anal inainte, fetele alea au mai facut si ele cu n... etc
Film pentru incepatori in ale sexului
-*
Trebuie sa va documentati si sa puneti bine in balanta ceea ce faceti ca apoi veti spune ca nu ati stiut.
(*modificat de admin)
Multumesc de raspuns, tin sa informez ca partenerul nu a avut niciodata relatii sexuale, nu a incercat nici un tip de sex, la fel nici eu nu am incercat. Multumesc si de sfat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 4Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 9sub semnul intrebarii!!
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 6Dupa prima partida am facut din nou sex (la interval de 10 min)... Este insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 40oare sunt insarcinata?
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 12E virgina si a ramas insarcinata
- 3Sarcina sau dereglare hormonala?
- 11sarcina sau nu?
- 2se poate sa ramai insarcinata fara penetrare?
- 2posibila sarcina?
- 11Virgina insarcinata?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: