Posibilitate sarcina?
buna ziua,
Pe parcursul perioadei fertile am facut zilnic sex cu iubitul meu cu cate 2-3 finalizari pe zi. La 10 zile de la data ovulatiei am efectuat un test de sarcina, dar a iesit negativ. Am repetat testul la 12 zile de la ovulatie, dar a iesit tot negativ.
Are rost sa repet testul? Am inteles ca este foarte importanta si calitatea spermei, iar datorita faptului ca am avut foarte multe contacte sexuale sunt sanse mici sa fiu gravida deoarece nu avea timp sa se regenereze.
Pe parcursul perioadei fertile am facut zilnic sex cu iubitul meu cu cate 2-3 finalizari pe zi. La 10 zile de la data ovulatiei am efectuat un test de sarcina, dar a iesit negativ. Am repetat testul la 12 zile de la ovulatie, dar a iesit tot negativ.
Are rost sa repet testul? Am inteles ca este foarte importanta si calitatea spermei, iar datorita faptului ca am avut foarte multe contacte sexuale sunt sanse mici sa fiu gravida deoarece nu avea timp sa se regenereze.
5 comentarii
Test la 7 zile dupa intarzierea menstrei.
Va sfatuiesc sa va casatoriti cu persoana. Ulterior pot aparea complicatii.
Va sfatuiesc sa va casatoriti cu persoana. Ulterior pot aparea complicatii.
exista teste care sa dea rezultate inainte de intarzierea cm?
Nu sunt chiar asa de concludente. Mai repetati daca va intarzie menstra.
Buna ziua,
Cu cat activitatea sexuala este mai intensa cu atat riscul de sarcina creste! Nu mentionati nimic despre masurile contraceptive utilizate.
Ar fi de preferat sa utilizati principiul: "mai bine previi decat sa combati"
In acest moment nu puteti face altceva decat sa asteptati venirea CM.
Cu cat activitatea sexuala este mai intensa cu atat riscul de sarcina creste! Nu mentionati nimic despre masurile contraceptive utilizate.
Ar fi de preferat sa utilizati principiul: "mai bine previi decat sa combati"
In acest moment nu puteti face altceva decat sa asteptati venirea CM.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??