Postinor

Buna seara, am luat postinor in 17 Aprilie, la 24 ore dupa contactul sexual neprotejat. Azi, 09 mai, menstruația are deja o intarziere de 7 zile. Nu am avut sângerări după administrare. Sanii îmi sunt foarte tensionați de 3 zile, foarte foarte dureroși și durere destul de intensa a ovarelor și im spate in zona lombara. Exista posibilitatea sa fie sarcina sau exista posibilitatea sa întârzie menstruația din cauza postinor?
2 comentarii

Buna ziua,
intarzierea poate fi si datorita postinorului dar poate fi si o sarcina, fara un test de sarcina sau o ecografie la distanta este imposibil de pus un astfel de diagnostic
Clinica Medicala Marie Stopes International
intarzierea poate fi si datorita postinorului dar poate fi si o sarcina, fara un test de sarcina sau o ecografie la distanta este imposibil de pus un astfel de diagnostic
Clinica Medicala Marie Stopes International

A fost sarcina sau doar intarziere de la Postinor?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 4contraceptie dupa avort
- 3Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
- 3am motive sa fiu speriata?
- 7pastila de a doua zi
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 2postinor 2
- 0Sa iau sau nu pilula de a doua zi? Help!
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 1Secretii dupa pilula de a doua zi inexplicabile
- 0Cerazette si Postinor
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 9Exista riscul de sarcina?
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Pastila de a doua zi
- 2Pastila de a doua zi
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Pilula de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi