postinor 2 de 2 ori in acelasi an?

se poate k dupa 4 luni jumate dupa ce am luat postinor2...s iau acum iar?pt k s-a rupt prezervativul...help plssssss am 18 ani
2 comentarii

buna
e okay, poti sa iei fara nicio problema.vezi ca s-a scumpit mult s- afacut aproape 50ron.
ia fara nicio problema. stii cred, prima pastila cat se poate de rpd, iar a doua la fix 12ore dupa prima.
e okay, poti sa iei fara nicio problema.vezi ca s-a scumpit mult s- afacut aproape 50ron.
ia fara nicio problema. stii cred, prima pastila cat se poate de rpd, iar a doua la fix 12ore dupa prima.

Postinor 2 se ia de cel mult 2 ori/an asa ca luati linistite!!!!!!!!!Costa 15 ron

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4abuz de postinor
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 7postinor si menstruatia
- 3daca iau Postinor si nu stagerez, e vreo problema?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 98Sa ma ingrijorez?
- 3Efecte postinor - 2 menstruatii prea apropriate ??! Help !
- 60e prietena mea gravida?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Mai multe informații despre: postinor