postinor
Buna seara! Am si eu o problema. in 23.04 am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dupa 30 minute am luat prima pastila de postinor iar la 12 ore cea de a doua. ar fi trebui sa imi vina ciclul astazi 04.05 dar inca nu s-a intamplat si nici simptome nu am. dupa o saptamana de cand am luat postinor am baut ceai de sunatoare.mai influenteaza efectul postinorului? se poate sa fi ramas insarcinata?cat de sigure sunt postinor? e prima data cand folosesc! Va multumesc!
3 comentarii
Postinor este sigur, nu ai ramas cu sarcina, dar datorita concentratiei mare de hormoni iti deregleaza orarul ciclului, nu te astepta ca menstruatia sa-ti vina zilele astea, va mai intarzia...ai rabdare.ceaiul nu are nici un efect asupra pilulelor luate.
Va multumesc!m-a mai linistit raspunsul dvs. cam cat o sa imi intarzie ciclul? este cazul sa fac si test de sarcina si daca da dupa cat timp de la contactul sexual?
Poate intarzia si o saptamana, doua.Testul de sarcina il poti face dupa saptamana viitoare, dar cu siguranta va fi negativ.Rabdare!!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24postinor 2?
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 2ce este postinorul?
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 2Parerea unui medic - Postinor 2
- 4de cate ori se ia postinor?
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 8Pot fi ramas gravida?
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 0postinor
- 3Postinor 2, test negativ
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 2postinor 2, test de sarcina negativ..
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
Mai multe informații despre: postinor