postinor plus anticonceptionale diane35
Buna ziua!...am si eu o intrebare...am luat postinor desi iau si anticonceptionale diane...se poate intampla cva...?peste o sap ar trebui sa apara menstruatia...sunt sanse sa vina regulat???va rog ast rasp cat mai rpd.
4 comentarii
Buna. Nu crezi ca ai luat prea multe pastile din astea care dau organismul peste cap? Pai si diane si postinor ?????
De ce ?
Nu inteleg, pt k deja erai protejata cu dianele, de ce ai mai luat postinor?
Prospectele le citesti ?
Cand mai vrei sa faci de astea sa intrebi si tu mai intai medicul, nu mai lua dupa capul tau. Chiar aici pe forum, ai vazut cate cazuri sunt si am o colega de servici, dupa ce a luat postinor, in prima luna i-a venit normal, dupa aia n-a mai avut 2 luni ciclu.
Cred ca esti tanara, nu-i asa ?
Sanatate!
De ce ?
Nu inteleg, pt k deja erai protejata cu dianele, de ce ai mai luat postinor?
Prospectele le citesti ?
Cand mai vrei sa faci de astea sa intrebi si tu mai intai medicul, nu mai lua dupa capul tau. Chiar aici pe forum, ai vazut cate cazuri sunt si am o colega de servici, dupa ce a luat postinor, in prima luna i-a venit normal, dupa aia n-a mai avut 2 luni ciclu.
Cred ca esti tanara, nu-i asa ?
Sanatate!
Chiar nu mai era cazul sa iei si Postinor daca foloseai deja Diane. Postinor-ul in general da dereglari menstruale. Cum a spus ali39 mai sus data viitoare intreaba medicul sau farmacistul cand cumperi Postinor. O zi buna!
k..mc de sfaturi...oricum am luat si postinor..pt k dinane nu iau de mult de mult si luna asta am uitat vreo 2 pastile...Inca odata va multumesc pt sfaturi...
fii si tu mai atenta un pic cu tine, e vb de sanatatea ta, nu-i asa?
Pune-ti telefonul sa sune de cate ori trebuie sa le iei si iti garantez ca nu mai uiti sa le iei !
Pup, Aliss
Pune-ti telefonul sa sune de cate ori trebuie sa le iei si iti garantez ca nu mai uiti sa le iei !
Pup, Aliss
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 11diane 35
- 5Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 5cum se administreaza anticonceptionalele logest?
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3cum iau yasmin?
- 10mi-a curs o secretie maronie am inceput sa iau anticonceptionale
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 4mai exista risc de sarcina?
- 3melleva 35 si diane 35
- 3sangerari vaginale de cand iau diane 35
- 0menstruatie in timpul administrarii anticonceptionalelor Karissa
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 1anticonceptionale