Postinor poate modifica rezultatul unui test de sarcina?

24-03-2009
Alina_Katy
Nu este medic/terapeut
Alina_Katy
Se poate sa fiu insarcinata chiar dc am luat postinor a doua zi??? S-a intamplat pe 2 martie, pe 18 trebuia sa-mi vina ciclul si nu mi-a venit, pe 19 am facut un test de sarcina a iesit pozitiv, pe 20 am facut alt test si a iesit tot pozitiv. Totusi se poate sa fiu insarcinata sau chiar e din cauza postinorului si sa influenteze testul de sarcina?? Va rog frumos sa ma ajutati!
2 comentarii
0
24-03-2009, ora 14:51
korinacori
Nu este medic/terapeut
korinacori
am si io o intrebare va rog : am facut dragoste cu pr meu si s-a rupt prezervativul dar el crede k nu a ejaculat, desi este posibil sa fi fost foarte putin din lichidul acela de dinaitea spermei si de frica am zis k e mai bn sa iau pilula dea 2-a zi si am luat imediat la o ora prima pastila si cealalta la 12 ore. Mentionez k mie mi-a venit ciclul in luna aceea chiar inainte de actul sexual cu cateva zile iar la 4 zile dupa ce am luat pilula dea 2-a zi a inceput sami curga la fel k mentruatia doar k mai altfel la culoare e mai rosu si curge putin... mia venit seara si a2-a zi continua sa curga... E normal sa se intample asa? este un efect al pilulei sau c se intampla? ast rapuns multumesc
0
24-03-2009, ora 15:06
Alina_Katy
Nu este medic/terapeut
Alina_Katy
Si eu am patit la fel acum mai bine de jumatate de an cand luasem iar postinor. Sangeram 2-3 zile pe urma cateva zile nu aveam nimiksi pe urma iar sangeram putin o zi doua. Din cate am inteles este efectul postinorului, si pe prospect scrie la efecte adverse ca poti avea sangerari. Asa ca eu zic sa stai linistita, sau poti sa mai astepti cateva zile si sa faci un test de sarcina desi eu cred ca nu esti insarcinata daca ai sangerat.
Prblema la mn e ca nu am a vut sangereri deloc, nu mi-a venit ciclul si am facut 2 teste de sarcina si au iesit pozitive. Maine am programare la doctor. Sa vad ce fac!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul