Pot avea un copil daca am uterul mic?

03-04-2007
MRY-AD
Nu este medic/terapeut
MRY-AD
am 29 de ani si o mare intrebare.pot avea un copil daca am uterul mic ( in lungime este tot dar pe latime este mai mic, am trompele si ovarele). intrebarea mea este, pot avea un copil? cat trebuie sa fie uterul in latime ca sa pot purta o sarcina pana aproape de termen?
va multumesc pentru timpul acordat,
4 comentarii
0
04-04-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
buna mary! uterul infantil nu este cauza de infertilitate. uneori, din cauza ca nu se dilata destul de mult, poate sa duca la nasteri premature, dar asta nu inseamna ca nu poti avea copii.
0
04-04-2007, ora 00:00
MRY-AD
Nu este medic/terapeut
MRY-AD
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS,
ASI VREA SA IAU CEVA SA STIMULEZE SA MA AJUTE SA RAMAN INSARCINATA, IMI PUTETI RECOMANDA CEVA? SA INCERC CU PREGNYL? SAU CLOSTYLBEGIT?
MULTUMESC
0
05-04-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
iti recomand sa iti gasesti un medic ginecolog care sa te supravegheze si pe perioada sarcinii. ar trebui sa mergi la un consult "pregatitor", eventual sa iti recomande si un set preliminar de analize (pt toxoplasmoza, citomegalovirus etc.), eventual un tratament de stimulare ovariana, NUMAI DACA ESTE NEVOIE. Poate iti recomanda si sa iei cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata acid folic (NUMAI asa se previn malformatiile de tub neural, daca incepi sa iei abia dupa ce ramai insarcinata, eficienta scade). Un inceput bine pregatit este foarte important pentru sanatatea bebelusului. Iti doresc sanatate si...noroc!
0
25-04-2007, ora 00:00
anda16
Nu este medic/terapeut
anda16
Nu incerca sa iei stimulatoare de ovulatie fara supravegherea unui medic. Mergi la un ginecolog si vezi aspectul ovarelor, stimulatoarele ovulatorii pot avea efecte nedorite asupra ovarelor cat si alte efecte nedorite. Uterul infantil nu este o cauza importanta de infertilitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când apare ruptura uterină
  • Informează-te despre fibromul uterin
  •