Pot exista diferente intre anticonceptionale?
Iau Milligest de 2 luni de zile si doamna doctor care mi le-a prescris mi-a spus sa iau prima pastiluta in pauza de 7 zile in momentul in care apare prima picatura de sange.Am o prietena care ia anticonceptionalele Logest, insa ea incepe sa ia pastiluta dupa pauza de 7 zile.Pot exista diferente intre anticonceptionale?iau pastiluta bine?va multumesc anticipat.
4 comentarii
buna, eu am luat 3 feluri de anticonceptionale pana acuma, iar in mod normal doar acum 2 luni knd ai inceput sa iei pastilele, prima trebuie luata la prima picatura de sange, dar urmatoarele luni iei dupa 7 zile de pauza nu tot la prima "picatura" ca la inceput(cum ia si prietena ta)
diferenta intre anticonceptionale este ca unele au 28 de pastile nu trenuie pauza deloc, iar cele cu 21, la toate trebuie sa faci pauza 7 zile apoi sa incepi.
sper sati fie de ajutor sfatul meu :*
o zi buna
diferenta intre anticonceptionale este ca unele au 28 de pastile nu trenuie pauza deloc, iar cele cu 21, la toate trebuie sa faci pauza 7 zile apoi sa incepi.
sper sati fie de ajutor sfatul meu :*
o zi buna
buna, multumesc mult pentru raspuns.Akum daca le-am luat si a doua luna la fel ca prima oara poate influenta cumva menstruatia, poate exista riscul de a ramane insarcinata?
O sa-ti urmez sfatul si o sa iau pastilutele dupa pauza de 7 zile, sper ca nu va influenta cu nimic menstruatia k le voi incepe dupa pauza de 7 zile
Iti multumesc mult pentru raspuns si sper sa imi poti raspunde si la acest mesaj.:*
O sa-ti urmez sfatul si o sa iau pastilutele dupa pauza de 7 zile, sper ca nu va influenta cu nimic menstruatia k le voi incepe dupa pauza de 7 zile
Iti multumesc mult pentru raspuns si sper sa imi poti raspunde si la acest mesaj.:*
npc, nu stiu cum tia venit menstruatia pana acuma dar de luna viitoare ar fi normal sa vina in pauza de 7 zile dupa 1, 2 sau 3 zile de pauza depinde.in legatura cu sarcina nu ai cum sa ramai gravida daca le iei in fiecare zi, esti protejata pe toata perioada lunii si in cele 7 zile de pauza in care nu iei nici o pastila.
:*:*
:*:*
prima menstruatie mi-a venit a4-a zi...dar akum chiar daca vine astept sa treaca pauza de 7 zile si a 8-a le incep. :*:*:*
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce se intampla daca am luat pastila necorespunzatoare zilei in care trebuia luata?
- 2am inceput sa ma ingras de la contraceptive
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 6Anticonceptionale cu aceeasi compozitie ca si Karissa
- 16Boli favorizate de pilule
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 6cum iau anticonceptionale?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 5grapefruit si anticonceptionale
- 10Exista vreun risc???
- 5Administrarea corecta a anticonceptionalelor.
- 0Am luat o pastila contraceptiva in plus - un raspuns de la medic
- 2contraceptive Melleva 35
- 3sa iau escapelle daca nu am ciclul regulat?
- 10o pastila minus
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 2Karissa, am procedat corect?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: